TEE HEAD ⟩ Pühapäeval toimuva Revo Jõgisalu mälestusfestivaliga toetatakse vähihaigeid lapsi

MUSA portaal
Copy
Genka ja Paul Oja kontsert Siidrifarmis
Genka ja Paul Oja kontsert Siidrifarmis Foto: Raul Mee

Sel suvel möödub kümme aastat päevast, kui räppar Revo Jõgisalu jäi alla nahavähile ja lahkus meie seast. Pühapäeval toimub Revo mälestuseks heategevusfestival «FOREVO 2021», mille piletitulu läheb vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks.

30. augustil 2011 lahkus meie hulgast ansamblitest Toe Tag ja A-rühm tuntud muusik Revo Jõgisalu. Revo kaotas võitluse kõige raskemale nahavähivormile – melanoomile. Tema mälestuseks ja melanoomiga seotud teavitustööks loodud fond FOREVO MTÜ on regulaarselt korraldanud kontserte, millega kogutud raha annetatakse heategevuseks. Sel aastal toetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu ja Pardiralli ettevõtmist.

Revo sõbrad mälestavad sõpra ja korraldavad mälestusfestivali, mis toimub 11. juulil algusega kell 13.00 Tallinnas klubis LAEV. Lavale astuvad Genka/Paul Oja, Tommyboy, Tarvo Valm bänd, Gram-of-Fun, Dead Furies, Hunta ja Redel.

«Muusikal on üle maailma jõud panna asju õiges suunas liikuma,» ütleb Revo hea sõber, bändikaaslane ja festivali üks korraldaja Genka.

Revo Jõgisalu 21.08.2011
Revo Jõgisalu 21.08.2011 Foto: Annika Erg

«Revo mälestuskontserdist saadav toetus aitab neid lapsi ja nende vanemaid, kel on käsil elu kõige raskem võitlus,» ütles Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu juht Kaili Semm. «Revo lugu puudutas väga paljusid inimesi ja tõstis teadlikkust nahavähist, tema mälestus aitab täna lapsi ning nende lähedasi, kes võitlevad selle eest, et neil oleks homne. Oleme südamest liigutatud, et Genka ja kogu festivalimeeskond meie liidu ning väikeste kangelaste peale mõtles,» lisas Semm.

Heategevusfestivali «FOREVO 2021» pilet maksab 10 eurot ning selle saab osta kohapealt. Kes festivalile tulla ei saa, aga soovib panustada, siis on võimalik teha ülekanne Revo fondile: MTÜ Forevo LHV a/a EE607700771000784105

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles