PILDID ⟩ Puhkemaja loomade keskel: telenäo Heidi Hanso talu ootab suvitajaid

Elu24
Copy
Heidi Hanso arvates vajab inimene vahetut suhtlemist looduse ja loomadega.
Heidi Hanso arvates vajab inimene vahetut suhtlemist looduse ja loomadega. Foto: Tõnis Kipper

Telenägu ja talupidaja Heidi Hanso jagas sotsiaalmeedias toredat uudist, et Saaremaal asuva Pajuvärava talu vastvalminud puhkemaja ootab külastajaid. Puhkajad saavad nautida kaunist loodust ning teha tutvust loomadega. 

«Sõbrad head. Nüüd ma olen valmis jagama teiega infot, mida olen siia vihjamisi tilgutanud. Jah. #pajuväravatalu maadele on kerkinud imeline puhkemaja,» teatas Heidi Hanso Instagramis.

Väike armas puhkemaja asub otse loomade keskel, nii et hommikul ärgates võib aknast näha hobusekarja puudevilus puhkamas. «Hüüdvat paabulindu ja kirevat kukke kuuled kõrvale ohutust kaugusest,» naljatles Heidi. 

Majakese kõrval asub ka väliköök, kus kõik vajalik on söögitegemiseks olemas.

Tähelepanu pälvib ka omamoodi kihvt duširuum, mille kohta blogija Marimell küsis: «Kas ainult duši alla saaks ka tulla?» «Garanteerin, et see on naabruskonna ehedaim pesemiselamus!» vastas Heidi.

Vaata pilte!

Metsade vahel asuvas puhkemajas interneti ei ole, ent ööbijad saavad iga kell taluhoovil loomade ja pererahvaga suhelda.

Senised külalised on Heidi sõnade kohaselt majutust kiitnud ja uuesti tagasigi tulnud. «Aga mis ma siin kiidan, tulge proovige parem ise!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles