VIDEO ⟩ Teist korda sel sajandil: 39-aastane Federer kaotas seti 0:6, kuid loobuda ei kavatse

Elu24
Copy
Harjumatu: Šveitsi tenniselegend lahkub Wimbledonis väljakult pärast viimase seti 0:6 kaotust poolakale Hubert Hurkaczile.
Harjumatu: Šveitsi tenniselegend lahkub Wimbledonis väljakult pärast viimase seti 0:6 kaotust poolakale Hubert Hurkaczile. Foto: Alberto Pezzali/SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril peeti kolmapäeval meeste üksikmängu veerandfinaalid. Šveitsi tenniselegendi Roger Federeri unistus 21. suure slämmi tiitlist sai tagasilöögi, kui 39-aastane šveitslane jäi alla Poola tennisistile Hubert Hurkaczile 3:6, 6:7 (4), 0:6.

Ühtlasi oli Federer veerandfinaalides kõige kindlam kaotaja, sest ta võitis Hubert Hurkaczi vastu ainult üheksa geimi. Federeri šansid läksid kaduma teises setis, kus ta juhtis 4:1. Tie-break’is kaotas Federer oma pallingul kolm punkti ja nii ei aidanud ka kahe punkti võitmine Hurkaczi servil – 7:4 poolakale.

Otsustavas setis olid mõned geimid pikad ja Federer omas ka murdepalli, Hurkacz jäi äralöökidega peale 36:34, aga eriti suur oli poolaka paremus lihtvigade arvu osas – neid tegi ta ainult 12, Federer aga koguni 31 lihtviga, vahendas Tennisnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles