Grete Griffin abielust USA profisportlasega: me pole alati kõiges ühel meelel

Elu24
Copy

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin abiellus 2018. aastal USA profisportlase Robert Griffin IIIga. Grete tõdes sotsiaalmeedias, et ta ei ole oma abikaasaga alati kõiges ühel meelel, kuid nad teavad, mis on olulisim.

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin rääkis sotsiaalmeedias põgusalt oma suhtest Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin IIIga

«Me pole alati kõiges ühel meelel,» tõdes Grete Instagrams ja lisas: «Meie kasvatus ja kultuur on täiesti erinevad.»

«Aga meil on palju ühist ja me teame, kuidas teha seda, mis on kõige olulisem... suhelda. Meie suhte vundament on kaljukindel ja me liigume kõigis asjades ühtsena,» kirjutas eestlanna. 

«Kui sa näed mind, tea, et see kõik on tema. Kui sa näed teda, tea, et see kõik olen mina.»

Postitusele lisas Grete ka pildi endast koos abikaasaga nende Florida maja basseini ääres.

Grete ja Robert tutvusid 2016. aasta jaanuaris Instagrami vahendusel, kui ameeriklane oli abielus veel Rebecca Liddicoatiga, vahendab Postimees. Suhe eestlannaga puhkes aga õide ja aprillis kolis Robert abikaasast lahku. Sama aasta septembris andis profisportlane sisse ka lahutuse.

Grete ja Robert abiellusid kaks aastat peale kohtumist ning nende peres kasvavad 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

2020. aasta septembriks valmis ka abielupaari uhke Florida villa. 

Aastaid Ameerikas elanud Grete külastab peagi kodumaad. Eestlanna avaldas Instagramis, et korraldab 24. juulil kodulinnas, Türi staadionil Glow Fitness treeningu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles