SUVINE VIDEO ⟩ Vaido Neigaus üllatas kakskeelse singliga «Aeg elada»

Elu24
Copy
Vaido Neigaus.
Vaido Neigaus. Foto: Erakogu

Pikalt muusikamaastikult kadunud Vaido Neigaus andis välja uue singli «Aeg elada», milles ühendati eesti- ja soomekeelsed laulusõnad. 

Videos tantsib Vaido Neigaus roosade lillede taustal ja laulab sellest, et on aeg elada. Loos teeb kaasa ka Vaido hea sõber Jon Lehmus.

Muusika kirjutas Madis Ligi, vokaalid salvestas Eetu Hämäläinen ja miksimise eest kandis hoolt Marco Margna. Tantsune video valmis Risto Stukerti käe all. 

«Pärast pikemat vaikust tahtsin üllatada oma kuulajaid uue loo ja muusikavideoga. Kuna ma elan Soomes ja ka siin on tekkinud kuulajad, siis tekkis idee teha kakskeelne lugu ning soome keeles võtsin laulma Jon Lehmuse,» rääkis Vaido Elu24-le. 

Vaido Neigaus.
Vaido Neigaus. Foto: Instagram, Erakogu

Lugu räägib sellest, kuidas üle pika aja saab taas elu nautida. «Lugu on salvestatud Soomes ning on suvise soundiga (kõlaga – toim) ja see idee teha selline lugu tuli just ka sellepärast, et soome ja eesti keel on väga sarnased ning kuna Soome on nii lähedal, siis on see just tore, kui saab kaks rahvust ühendada,» jätkas Vaido. 

«Väga positiivne lugu ning video on ka täitsa kihvt😍,» rõõmustas laulja.

Vaido toimetab mitmel rindel. Möödunud aasta oktoobris valmis tal raamat. Loe rohkem ka siit: Vaido Neigaus avaldas oma elust ausa ja avameelse raamatu «Mees Metsast». Lisaks kõigele jagab ta oma mõtteid taskuhäälingus «Päevalüpsjad».

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles