TUBLI SAAVUTUS Taavi ja Luisa Rõivas läbisid koos elu esimese triatloni

Elu24
Copy

«Täna oli tähtis päev. Meie esimene triatlon koos Taaviga sai läbitud Valgas. Ujumise distants 0,75 kilomeetrit, 20 kilomeetrit ratast ja 5 kilomeetrit jooksu,» teatas Luisa Rõivas pühapäeval sotsiaalmeedias.

«Ajaks tuli 1.42.35. Ujumine, kuigi seda oli ainult 750 meetrit, oli ikkagi eneseületus. Miks? Sest lihtsalt tume vesi, palju ujujaid, keegi ujub koguaeg sulle peale, külge, sinu alt või sinust üle, oli päris hirmus. Mõtte puhata selili ujudes kandsin maha peale kaht korda proovimist, sest keegi surus su pidevalt vee alla. Vesirattale ette jäädes võiks umbes sama tunne olla, ma kujutan ette. Viimased 400 meetrit ujusin vee all silmad kinni ja vee peal avatuna, et lihtsalt poleks nii õudne,» tunnistas Luisa Rõivas.

Rattasõit oli tema sõnul tore ja nauditav. «Kõik möödujad olid minust väga palju kiiremad, kuid super innustavad. Maksimumkiiruseks suutsin saada 49 km/h ja keskmine tuli sinna 26+ km/h kanti. Jooks ei ole mulle kunagi meeldinud ja ka see viis kilomeetrit oli suur pingutus. Otsustasin, et seisma ei tohi jääda, vaid tuleb lõpuni tiksuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles