Räppar Aropi kallim avameelselt lapseootusest: mu mentaliteet oli see, et ma ei taha lapsi

Elu24
Copy

Menukas räppar Uku Arop ja Jaanika Vink saavad õige pea lapsevanemateks. Alati kaunis Jaanika jagas Instagrami loos oma mõtteid teemal, kas ta on alati soovinud emaks saada. 

Jaanika Vink tõdes, et sellist plaani tal noorena polnud, et temast võiks kord ema saada. «Ütlen ausalt ära, et väiksest peale oli mu mentaliteet see, et ma ei taha lapsi ega abielluda jne,» kirjutas naine.

Jaanika sõnul tuli see tõenäoliselt sellest, et tal ei olnud kunagi ühtegi eeskuju ja suhted, mida ta kõrvalt nägi, olid väga mürgised. «Alati mõtlesin, et miks nad veel lapsi ka saavad,» tõdes ta.

«Minu jaoks oli alati mõte, et laps on väga suur vastutus, mitte «tuti-pluti» ja sul peab olema väga hea suhe oma kaaslasega juba enne lapse saamist ja kui suhe katki läheb, siis ei kisuta sinna last,» jutustas Jaanika. Naise sõnul pole ta kunagi aru saanud ka sellest, kui öeldakse, et koos ollakse lapse pärast.

«See on kõige haigem asi maailmas, kui suhe ei toimi ja teil on laps. Peab just kiiremini lahku minema!» kirjutas ta. Jaanika on veendunud, et laps on õnnelik vaid siis, kui ka tema vanemad on õnnelikud. «Ma ei ole unistanud emaks saamisest, sest kartsin, et teen palju vigu, kuid ma olen endas väga kindel ja veel rohkem Ukus, sest me oleme väga palju õppinud oma vanematelt ja elust enesest,» jätkas Jaanika. 

Tulevane ema tõdes, et teab, et nad on targemad, sest nende suhe põhineb pikal ja sügaval sõprusel. «Ma ei teeks seda never (eal – toim) kellegi teisega läbi,» tõdes ta. Jaanika sõnul ei jõua ta nüüd enam äragi oodata, mil saab oma pisikest õpetada ja toetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles