Sodiaagi perenaist tabas valus kaotus: tal olid kogu aeg suunurgad ülespoole (1)

Elu24
Copy
Roland Noorhan
Roland Noorhan Foto: EELK Tartu Peetri Kogudus

29. juunil lahkus Sodiaagi perenaise Lea Noorhani abikaasa, 74-aastane Roland Noorhan. 

«Ta oli väga hea abikaasa, ülihea isa ja väga hea vanaisa,» rääkis Lea Noorhan Elu24-le. Lea sõnul olid Rolandil kogu aeg suurnurgad ülespoole, ta oli väga seltsiv ja tal oli palju-palju sõpru ning tuttavaid. «Ta oli väga rõõmus inimene,» sõnas abikaasa.

Rolandi ärasaatmine leidis aset reedel, 2. juulil. Seal osales Lea suureks heameeleks väga palju inimesi. «Üsna kõrgeid inimesi oli kohal, isegi abilinnapea. Umbes 120 inimest, väga palju sõpru ja endiseid koolikaaslasi oli seal,» meenutas Lea abikaasa ärasaatmist. Rolandi klassikaaslane, sõber ja viiuldaja Kalle Loona lahkus Rolandiga samal päeval. 

Vanavanemate pered 2013. aastal: (paremalt) Anneli ja Therese Klaus, nende kõrval Lea, Gomer ja Roland Noorhani ning Liidia Fransanova
Vanavanemate pered 2013. aastal: (paremalt) Anneli ja Therese Klaus, nende kõrval Lea, Gomer ja Roland Noorhani ning Liidia Fransanova Foto: Margus Ansu

Sodiaagis olevat mees astunud lavale korduvalt. «Ta oli eluaegne laulumees. Ta laulis juba kooliajast peale, hiljem on laulnud ka meesansamblis, Pauluse kammerkooris ja Peetri kiriku kooris – seni, kuni koroona peale tuli,» jutustas abikaasa. 

Avaldame sügavat kaastunnet Leale ja Rolandi lähedastele!

Sodiaagi lõpupeol esitas Roland südamliku loo. Kuula allpool!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles