ÕPETLIK VIDEO ⟩ Sõiduõpetaja Tõnis näitab, kuidas ükski sõiduõpetaja kunagi käituda ei tohiks

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikToki videost/soiduopetjatonis

Sõiduõpetajana töötav Tõnis näitab õpetlikus videos ette olukordi, millest õpilane peaks kindlasti kas õpetajale või autokooli juhtkonnale teada andma.

Võrus ja Tartus sõidupraktikat pakkuv Tõnis jagab sotsiaalmeedias videot sellest, mida sõiduõpetajad tunnis kindlasti teha ei tohiks – õppija isiklikku ruumi tungida ning füüsilist kontakti algatada. Neis olukordades tunneb õpilane end ebamugavalt. 

«Kui sa leiad end sellises olukorras olevat, siis ole hea ja anna sellest kohe õpetajale märku, et see ei ole okei. Kui sellest on vähe, siis pöördu autokooli juhtkonna poole, vaheta õpetajat või vaheta kasvõi autokooli,» räägib Tõnis. Samuti toob ta näiteid õpetajapoolsest ahistmisest: jalale patsutamine, käe katsumine käigu vahetamise ajal ning õpilase isiklikku ruumi tungimine. Muretseda ei tasu, sest Tõnis ei mängi ebameeldivaid olukordi läbi õpilase, vaid enda kalli abikaasa peal. 

@soiduopetajatonis

Selline käitumine ei ole sõiduõpetaja poolt okei! ##SõiduõpetajaTõnis ##lisasõit ##autokool ##seepoleokei

♬ Get You The Moon - Timmies

Paljud inimesed kommentaariumis tänavad Tõnist, et ta tähtsale teemale tähelepanu pöörab. Samuti tundub, et videos räägitu on väga aktuaalne, sest paljud jagavad kommentaarides enda ahistavaid kogemusi sõiduõpetajatega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles