PILDID ⟩ Rotermanni kvartalis otsiti uusi modelle – vaata, kes ennast proovile panid!

Elu24
Copy

Laupäeva hommikul võis Tallinnas Rotermanni kvartalis näha mitmeid modelliunistusega noori, kes panid ennast proovile, et pääseda ERKI Moeshow lavale. Vaata galeriist, kes ennast proovile panid! 

Aasta oodatuim Eesti moekunsti sündmus «ERKI Moeshow 2021» toimub juba 28. augustil Patarei merekindluses. ERKI modellide casting'ul luuakse mahukas andmebaas, millest hiljemalt augusti esimesel nädalal valitakse välja modellid, kes pääsevad sel aastal ERKI Moeshow lavadele.

Modelliotsingul oli Rotermanni kvartalis kohapeal ka disainerid ning modelli-, talendi- ja casting'u-agentuur Agency Icon.

Modellide street casting algas kell 12.00 ja kestis kaks tundi. Kohapeal toimus registreerimine, pildistamine ning osalejatele anti võimalus näidata catwalk'il juhtnööride järgi oma kõndimise oskust. Osalema olid kutsutud kõik julged vähemalt 15-aastased noored, kes on unistanud moelavadel säramisest.

Neil, kes läksid kohapeale, oli eelis kohtuda disaineritega. Seeläbi oli neil suurem võimalus jääda kellelegi silma ning saada osa Eesti pikima ajalooga moesündmusest ja leping rahvusvaheliseks modellikarjääriks modelliagentuuris Agency Icon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles