SUUR GALERII ⟩ Elu24 Retrobestil: kirev kostüümipidu tõmmati esimesel päeval korralikult käima (1)

Elu24
Copy

Sel reedel ja laupäeval toimub Otepää piirkonnas Pühajärve kaldal viies ajastufestival Retrobest: Piirideta pidu. Retrofänne tervitavad lisaks heale muusikale ka õhtujuhid Mart Juur ja Peeter Oja. Retrobesti esimese päeva melu näed lausa kahest galeriist!

Retrobesti legendaarne õhtujuhtide duo Oja ja Juur on taas valmis ajarändureid vastu võtma ning sel korral tähistatakse suurejooneliselt ka Peeter Oja sünnipäeva. (Oja sai 2. juulil 61-aastaseks - toim).

Valmis on seatud laud hea ja paremaga, kust kindlasti ei puudu rosolje ja sefiiritort. Plaanis on ette lugeda kõik telegrammid, mis sünnipäevalapsele sel tähtsal päeval saadetakse, ning koos mängitakse DJ-puldi tagant ette parimaid hitte noorusaegadest.

Sel aastal on oma ajatute lauludega laval armastatud Eesti artistid. Ansambel Smilers esitab erikavana lugusid oma esimeselt viielt albumilt. Kõlavad lood nagu «Lähme sõidame», «Läbi elu» ja «Mõistus on kadunud».

Taas saab Pühajärvel kokku eelmisel aastal 25. sünnipäeva tähistanud ansambel JAM koosseisus Mihkel Mattisen ja Juss Tamm. 

Lisaks astuvad juubelifestivalil lavale ka Vennaskond, Anne Veski, Justament ja Singer Vinger. Festivali lõpetab võimsa kontserdiga 2 Quick Start.

Retrobest toimub 2. ja 3. juulil looduskauni Pühajärve ääres. Pileteid on võimalik osta Piletilevist ja kohapealt.

Festivali külalised on lahkelt oodatud kandma retrohõngulisi rõivaid ning aksessuaare. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles