PILDID ⟩ Poliitikud tõmbasid kaitsepookimiseks särgi seljast!

Elu24
Copy
Jaanus Karilaid, Jürgen Ligi ja Hanno Pevkur. Elu24 kollaaž.
Jaanus Karilaid, Jürgen Ligi ja Hanno Pevkur. Elu24 kollaaž. Foto: Remo Tõnismäe, Sander Ilvest, Andres Haabu.

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid käis kaitsevaktsiini saamas. Nagu kord ja kohus, tõmbas poliitik selleks särgi seljast! Sama tegid mõni kuu tagasi ka Jürgen Ligi ja Hanno Pevkur. 

«Esimene süst supsti tehtud! Sõber Alar Nääme oli turvamas, kuna minestamist polnud, siis ei pidanud ta muud peale pildi tegema!» naljatas Karilaid eile tehtud postituses. Ta tõmbas valge särgi seljast ja sai oma esimese vaktsiinidoosi kätte. 

Poliitikut kiideti ette ja taha, kuid visati ka pisut nalja. «Viimasel ajal näeb jube palju särgi või lausa püksata poliitikuid. Käib vist etiketi juurde. Et ikkagi isane ju 😎 nagu loomariigis,» naljatas keegi kommentaariumis. «Kuhu sul see süst tehti, et täitsa alasti end kiskusid?» jätkas teine. 

«Kas ei tehta enam õlga?! Ma ka algul ajasin tissid paljaks... no just selliste piltide pärast. Perearst ja perearsti õde tegid pildi ja siis palusid riidesse panna, et õlga süst teha 😂,» naljatas Marju Karin

8. aprillil sai esimese süsti kätte riigikogu aseesimees Hanno Pevkur, kes pöial püsti ja palja ülakehaga vaktsineeritud sai. Jaanuari lõpus põdes Pevkur ka koroona läbi, kuid otsustas mõni kuu hiljem end siiski kaitsepookida. 

Pildil riigikogu aseesimees Hanno Pevkur ja ITK töötaja Vivian Arusaar.

Tairo Lutter

4. märtsil sai esimese doosi AstraZenecat ka reformierakondlane Jürgen Ligi. Lõplikult sai poliitik kaitsepoogitud 10. mail. Ka tema tõmbas vaktsineerimise ajaks särgi seljast. 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles