Aasta 2018. Kõik on veel hästi. Venemaa president Vladimir Putin (paremal) ja jalgpallikoondise juhendaja Stanislav Tšertšessov Kaliningradi staadionil kätt surumas.
Aasta 2018. Kõik on veel hästi. Venemaa president Vladimir Putin (paremal) ja jalgpallikoondise juhendaja Stanislav Tšertšessov Kaliningradi staadionil kätt surumas. Foto: Alexey Nikolsky/Scanpix

Venemaa jalgpallikoondise tee Euroopa meistrivõistlustel sai kiiresti otsa: meeskond alagrupist edasi ei pääsenud, saadi kaks kindlat kaotust Belgia ja Taani käest ning oldi napilt üle Soomest. Nüüd on koondise teemal sõna võtnud Venemaa president Vladimir Putin.

Kui 2018. aasta maailma meistrivõistlustel jõudis Venemaa vutisats üllatuslikult kaheksa parema hulka, siis tänavu tundub kolme aasta tagune koondise saavutus venelastele isegi ulmeliselt kaunina.

Euro 2020, B-grupi kohtumine Venemaa-Taani. Venemaa sai Parken Stadiumil Kopenhaagenis hirmsa ketuka 1:4. Esiplaanil on pea norus Aleksandr Golovinil, kes on üks kahest väljaspool Venemaad klubijalgpalli mängivast Venemaa koondislasest.
Euro 2020, B-grupi kohtumine Venemaa-Taani. Venemaa sai Parken Stadiumil Kopenhaagenis hirmsa ketuka 1:4. Esiplaanil on pea norus Aleksandr Golovinil, kes on üks kahest väljaspool Venemaad klubijalgpalli mängivast Venemaa koondislasest. Foto: WOLFGANG RATTAY/Scanpix
Kommentaarid
Copy