Üks Skid Row' laulja teise Skid Row' laulja surmauudisest: imelik lugeda

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Skid Row ekslaulja Johnny Solinger ja surmauudis, kus on hoopis Sebastian Bachi pilt.
Skid Row ekslaulja Johnny Solinger ja surmauudis, kus on hoopis Sebastian Bachi pilt. Foto: Elu24 kollaaž/Imago/Scanpix/kuvatõmmis lehelt etonline.com

Nädalavahetusel tabas rokikogukonda valus hoop, kui maistelt radadelt lahkus aastaid heavy-bändis Skid Row laulnud Johnny Solinger. Surmateade tekitas üksjagu segadust, kuna ansamblist on läbi käinud terve rida lauljaid.

USA rokkari surmast teatasid mehe endised bändikaaslased Skid Row'st, kellega Solinger jagas lavalaudu üle 15 aasta. Laulja oli kõigest 55-aastane, kirjutas Rolling Stone pühapäeval.

Kuigi Solinger oli bändi kõige pikaajalisem solist, polnud ta tingimata kõige tuntum, kuna Skid Row suuremad hitid pärinevad hoopis 1980. aastate lõpust ja 1990. aastate algusest. Toona laulis ansamblis skandaalne kanadalane Sebastian Bach, kes lõpuks bändikaaslastega nii lootusetult tülli läks, et pole siiani suutnud ära leppida.

1996. aastani bändis püsinud Bach laulis sisse Skid Row hitid «18 & Life», «Youth Gone Wild» ja «I Remember You». Varalahkunud Solinger tuli mängu alles mitu aastat hiljem.

Seetõttu pole ime, et kui möödunud nädalavahetusel Skid Row laulja surmast teatati, meenus paljudele Solingeri asemel hoopis Sebastian Bach. Viimase väitel kasutasid isegi meediaväljaanded surmauudise juures vale laulja pilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles