Kollase sildi maagia: tuhanded inimesed ahmisid õhku, kui Grossi poe superallahindlust nägid! (7)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Kollase sildi tagant paljastuv tegelik hind.
Kollase sildi tagant paljastuv tegelik hind. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Taskukohaste hindade poolest tuntud Grossi toidupoes sisseoste teinud naine piilus kollase hinnasildi taha ja paljastas tõelise hinnapommi. 

Kasutaja nimega Katukkes postitas mai lõpus TikTokki video, kus vaatas Grossi poes müüdavate Pereviinerite ees oleva kollase hinnasildi taha. Kui üldjuhul tähendab selline silt soodsamat hinda, siis selles poes läksid viinerid hoopis kallimaks.

Pea 640 000 vaatamist kogunud videos on näha, kuidas 500-grammise viineripaki «soodushinnaks» on märgitud 0,99 senti, ent selle alt paljastuv näiline tavahind on 0,98 senti.

Pealtnäha tühine ühesendine hinnamuutus ajas aga vaatajad kommentaariumis tagajalgadele. 

@katukkes

##скидка

♬ original sound - user127712

«Ahnus on Eestis kahjuks tavaline nähtus,» sõnas üks. «Hellõu, kas tarbijakaitse on kuuldel??» küsis teine. 

Kolmas aga arvas, et niimoodi kukub varsti majandus kokku. «Kollane, kampaania, kallim... kurat, ma ei või,» vihastas veel üks vaataja.

Video alla kommenteerisid kümned inimesed, et see on pettus. Ühe kommenteerija sõnul tehakse nii peaaegu igas poes, kuna kollane silt meelitab inimesi ostma. 

Mõni üksik võttis asja ka naljaga. «Kas ma saaksin palun ilma soodustuseta?» naljatles üks. Teine aga spekuleeris, et üks sent kulus uue hinnasildi tegemiseks.

Elu24 saatis juba 21. juunil Grossi Toidukaupadele kirja, et uurida, kas videos nähtu on üldse soodushinnaga silt ja kuidas selline sendine hinnavahe tekkida võis. Tänaseks pole toimetus vastust saanud.

Kui sa oled üks neist, kes on sarnaste "supersoodukate" otsa komistanud, siis jaga oma kogemust teistega ning saada pilt ja lühikirjeldus toimetus@elu24.ee!

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles