Ed Sheeran esiklapse sünnist: olen tervislikum kui kunagi varem

Elu24
Copy
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: SCANPIX

Briti laulja Ed Sheeran rääkis James Cordeni juhitavas saates «The Late Late Show» esimest korda isaks saamisest ja sellega kaasnenud elustiilimuutusest.

2018. aastal abiellunud Ed Sheerani ja Cherry Seaborni esiklaps sündis möödunud aasta augustis. Tütar sai nimeks Lyra Antarctica.

Jutusaates «The Late Late Show» möödunud teisipäeval külas käinud Ed avaldas, mis elumuutusi on maailmakuulsa popstaari ellu toonud nüüdseks üheksakuuse tütre sünd.

«Kui sain isaks, muutus minu elustiil. Tunnen end paremini kui kunagi varem!» rõõmustas laulja. 

Ta tunnistas, et selle asemel, et kell kuus hommikul magama minna, ärkab ta kell neli. «See on suurepärane, mu päevad on struktureeritud. Teen iga päev trenni ja olen tervislikum kui kunagi varem,» rääkis Ed. 

Popstaar avalikustas, et tütre sünd pani teda ka uuesti kitarri järele haarama. «Kui Lyra sündis, siis võtsin selle uuesti kätte ja hakkasin talle laulma,» sõnas popstaar, kes võttis möödunud aastal muusikast pikema pausi. 

2019. aastal taskuhäälingus «Behind the Medal» külas käinud laulja sõnas, et loobus suitsetamisest kolm aastat tagasi. Sellest ajast alates hakkas ta ka trenni tegema. Tema treeningkava sisaldab 45 minutit jooksu, kõhulihaste harjutusi ning ujumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles