Alari Kivisaar sattus piinlikusse olukorda: mõtlesin, et kas ma olen lolliks läinud!

Elu24
Copy
Raadiohääl Alari Kivisaare eetrist eemaldamisele on alla kirjutanud üle 5000 inimese.
Raadiohääl Alari Kivisaare eetrist eemaldamisele on alla kirjutanud üle 5000 inimese. Foto: Pressimaterjal/TV3

Raadiohääl Alari Kivisaar sattus eile naljakasse olukorda, kui ajas segamini kaks tuttavat. Kuigi taoliseid olukordi on tal ka varem ette tulnud, oli eilne juhtum siiski enneolematu. 

«Epic fail (täielik ebaõnnestumine – toim), millega ma eile hakkama sain. Siiamaani veel mõtlesin, et kas ma hakkan sellest rääkima. See on kurbnaljakas,» jutustas Alari Kivisaar SkyPlusi hommikuprogrammis. Raadiohääl mõtiskles, et äkki peaks haiglasse minema. «Kas arst saab aidata? Probleem on selles, et vist ei saa,» arvas ta. 

Kivisaar meenutas, kuidas jäi kellegagi pikalt juttu ajama. Dialoogi käigus mõistis aga vestluskaaslane, et Kivisaar vist ei saanud aru, kes ta on. «Ega ma ei tunne, midagi on küll tuttavat siin näojoontes, aga tegelt ka,» rääkis raadiohääl ja lisas, et mõtles samal ajal pingsalt, kes see küll oli.

Eile trehvas Kivisaar poes kokku vana tuttavaga. «Antud juhul ma teadsin, kellega ma räägin,» sõnas mees. Poest kodu poole sõites jäi aga raadiohääl mõttesse: «Pagan, midagi oli praegu valesti.» Kui ta tuttavalt midagi küsis, sai ta pisut ootamatu ja kummalise vastuse. «Tuligi välja, et see inimene, kellega ma arvasin, et ma räägin, polnud tegelikult tema, vaid üks teine tuttav,» tõdes ta. 

Raadiosaatejuhi sõnul töötavad mõlemad inimesed laias laastus samas valdkonnas ja olevat ka pika habeme ette kasvatanud. «Mõtlesin, jumal küll, kuidas niimoodi? Sõitsin koju ja mõtlesin, et kas ma olen lolliks läinud,» naeris Kivisaar. 

«Lõin Google'isse selle inimese nime, et kontrollida, kas ma olen idioot. Siis laksas mul ära, kellega ma tegelikult rääkisin,» jutustas mees. Kivisaar arvas, et see oli Priit, kuid tegelikult oli hoopis Tõnu. «Hea, et ma ei hakanud vähemalt võõra inimesega rääkima, kuid see oli järgmine tase!» muheles raadiohääl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles