KLÕPS Veebipoodlemise lõbud: pettunud ema sõnul jättis rinnahoidja ta nelja tissiga

Elu24
Copy
Constance Hall. Elu24 kollaaž.
Constance Hall. Elu24 kollaaž. Foto: Youtube, Instagram

Ema jagas Instagramis jäädvustust rinnahoidjast, mis andis talle lausa kaks paari tisse. Pilt pakkus palju nalja naistele, kes on ka ise sama probleemiga silmitsi seisnud. 

«Kui tellid suurema numbri... Igaks juhuks...» kirjutas Constance Hall postituses ja naljatas oma nelja tissi üle. Paistab, et isegi suurema suuruse valimine ei tulnud siinkohal kasuks!

Eks meil kõigil ole ette tulnud hetki, kui kätte saadud kaup ja modelli seljas olev ese on nagu öö ja päev. Suurt segadust kipuvad tekitama ka Hiinast tellitava kauba suurused. «Põhjus, miks ma kunagi veebipoodidest ei telli,» tõdes üks naise jälgijatest.

«Ka mul on olnud taoliseid olukordi. Aitäh, et oled meiega nii avameelne!» oli teine kommentaar. «Mul on ütlemata halb päev ja ma sain just korraliku kõhutäie naeru, sest mu tissid on hiiglaslikud ja selliseid asju tuleb kogu aeg ette,» sõnati veel. Oma kogemust jagasid pildi all veel kümned ja kümned naised, kes on sama murega kimpus. 

Constance'i jälgijad märkasid lisaks kõigele, et pitsist rinnahoidja pole mitte ainult väike, vaid erinevalt reklaamfotost on sel ka pikad varrukad. Täielik kaos!

Vaata fotot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles