EMINEM? Teleajakirjanik Marek Lindmaa on võitnud kiirrääkimisega sadu tuhandeid vaatajaid

Elu24
Copy
Marek Lindmaa. Kuvatõmmis videost.
Marek Lindmaa. Kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/Marek Lindmaa

Teleajakirjanik Marek Lindmaa liitus mõni aeg tagasi Eesti TikToki perega ja postitab nüüd platvormil meeleolukaid lühivideoid. Tema populaarseim klipp on kogunud üle 100 000 vaatamise. 

Marek Lindmaa võttis TikTokis vastu keeleväljakutse ja proovis emakeeles võimalikult kiiresti rääkida. Video on kogunud nädala ajaga hämmastavalt palju vaatamisi ja võtnud nii mõnegi kaaskasutaja sõna otseses mõttes sõnatuks. Eile postitas Lindmaa kiirrääkimisest ka teise video. 

«Eesti Eminem,» naljatati kommentaariumis. «Kõik Eesti «räpparid» värisevad praegu,» lisas teine. «Sa püha müristus, kus siit suust alles tuiskab,» jätkas kolmas. Aasta algul hiilgas oma räpioskusega ka lauljatar Desiree Mumm. Kas oodata on räpiduetti? Loe rohkem siit: Desiree Mumm näitab oma hämmastavaid räpioskusi.

Lindmaa postitab lisaks keelevideotele ka muid meeleolukaid videoid, mis on samuti võitnud tuhandete eestlaste tähelepanu. 

Vaata hämmastavana tunduvaid videoid allpool!

@mareklindmaa

Language challenge! 😲😲😲 @eestivined ##boom ##language ##estonia ##estonian ##challange ##challenges_tiktok ##sprache ##keel ##eesti ##usa ##tiktoker ##fast

♬ original sound - mareklindmaa

@mareklindmaa

Take two! @eestivined ##fast ##talk ##talker ##fasttalker ##eesti ##eminem ##estonia ##languagechallenge ##words ##keel ##boom ##tiktokchallenge ##sprache ##beat

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles