HOIATUS ⟩ Ärimees Kristo Käärmanni nimi seoti vastiku viirusega

Elu24
Copy
Kristo Käärmann. Elu24 kollaaž.
Kristo Käärmann. Elu24 kollaaž. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Sotsiaalmeedias levib postitus, milles lubatakse justkui Transferwise'i asutaja Kristo Käärmanni abiga finantsvabadust. Viirus on ringelnud juba nädalaid, kuid endiselt leiab see tee paljude Facebooki seinale. 

«Kirsto Käärmann toob finantsvabaduse kõikide eestlasteni – vaata kuidas!» seisab kummalises postituses, mis viirusele uksed valla laseb. Postitusele klikkides märgitakse postituses ära ka hulgaliselt sõpru, kes langevad omakorda viiruse potentsiaalseks ohvriks. Kaval viirus kannab hoolt ka selle eest, et postitust näeksid vaid sõbrad, kuid mitte sina ise. 

«Mis värk selle Kristo Käärmanni viirusega on? Vaikselt hakkab üle viskama. Päevas 4–5 postitust...,» kirjutas Facebookis muusik Paul Neitsov. «Mulle tuleb ka neid finantspakkumisi, ja antud tüübilt, korralik kaader selle käima lükanud,» jätkas meelelahutaja Arnold Oksmaa.

16. juunil võttis Facebookis sel teemal ka sõna dirigent ja laulja Valter Soosalu: «Juba mitu päeva lubavad sõbrad, et Kristo Käärmann toob finantsvabaduse kõikide eestlasteni. Kas teile on finantsvabadus juba kohale toodud või tuleb selleks veel kuskil mingi ankeet täita?» Poliitik Laine Randjärve sõnul on postitus tiirelnud Facebookis juba pikemat aega. «Minu meelest kestab see finantsvabaduse kuulutamine juba mitu kuud 😜 Sul alles mitu päeva,» naljatas ta.   

Tasub olla ettevaatlik! Vaata kuvatõmmist postitusest allpool!

Kuvatõmmis viirust levitavast postitusest.
Kuvatõmmis viirust levitavast postitusest. Foto: Facebook.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles