Helen Kõpp võttis väärtusetud mehed sihikule: ainult tema ütleb naisele sitasti!

Elu24
Copy
Helen Kõpp.
Helen Kõpp. Foto: Instagram / @helekopp

Vastabiellunud Helen Kõpp jagas Instagramis mõtteid kehapositiivsuse teemal ja tuletas naistele meelde, et mitte ühelgi mehel ei ole õigust loopida inetuid kommentaare nende keha pihta. 

Helen Kõpp nimetab teravkeelseid mehi, kes naisi solvavad, low value ehk väärtusetuteks meesteks. Ta tõdeb, et on ka omal nahal kogenud selliste meeste kommentaare, mis on jätnud oma jälje. «Jah, olen ise seda kogenud – ebakindlust suurendab kõvasti, kui madala väärtusega mees tuleb ütleb «sa rase v», «sul sünnitusest pekivolt», «sa paksuks läinud»,» meenutas ta öeldut. 

«Psühholoogiliselt saanud sellise märkuse, hakkab inimene käituma viisil, et seda tulevikus vältida. Töötleb need «pekivoldid» ära, töötleb armid ära, ei julge isegi süüa või vastupidi – sunnib end sööma. Äärmuslikum näide on plastikakirurgia ette võtta ebakindluse tõttu,» kirjutas ta. Helen tuletab meelde, et see ei ole kuidagi naise süü, kui temasse on süstitud ebakindlust ning see mõjutab tema käitumist.

Tõsielustaar jagas oma jälgijatega ka väikest mõtteharjutust. «Kas mees, kellele sa jagad oma armastust, ütleks sulle kunagi sitasti? Ei ütleks. Kas mees, kellesse sa armud, kommenteeriks koledal viisil su keha? Ei. Kas mees, kes sinuga lapsi soovib, viriseks, et uue elu ilmale toomine on su keha rikkunud? EI KUNAGI!» jutustas Helen. 

Onlyfansitari sõnul üritavad mehed naise väärtust rünnates enda oma upitada. «Teiseks, kui ta päriselt on nii loll ja arvab, et normaalne punnis kõht on rase, siis ta vaeseke lihtsalt pole naisi kunagi paljalt näinud (v.a pornos, kus, nagu me teame, on naised võtetele tulles suure töö teinud kas ilukirurgia, meigi või õige nurga valimisega),» jätkas ta. 

Helen palub naistel jätta meelde, et nad on väärtuslikud ja hoolimata vigadest on kõik ilusad. «Mitte ükski arm, volt või mis iganes asi ei kahanda seda, et sa oled imeline! Nii et kui keegi tuleb ütleb sitasti – küsi ta nime, teata talle, et ta on väärtusetu mees ning mine teavita avalikult teisi, kes ta on, et kaitsta oma suguõdesid, et nad teaks sellistest hoiduda,» sõnas ta. 

«AINULT VÄÄRTUSETU MEES ÜTLEB NAISELE SITASTI!» lõpetas naine avameelse postituse. Kommentaariumis võtsid sõna ka mitmed Heleni mõttekaaslased, kes samuti sel teemal oma kogemusi jagasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles