Christina Aguilera võttis Britney toetuseks sõna: see, mis toimub, on vastuvõetamatu!

Elu24
Copy
Christina Aguilera ja Britney Spears.
Christina Aguilera ja Britney Spears. Foto: AP/imago images/MediaPunch/Scanpix

2000ndate popstaarid hoiavad kokku – laulja Christina Aguilera väljendas Twitteris tulist toetust Britney Spearsile, kes võitleb, et isa eeskostest vabaks saada. 

Britneyga koos oma tähelendu alustanud Aguilera võttis Twitteris sõna Britney toetuseks. «Viimastel päevadel olen mõelnud Britneyle ja sellele, mida ta läbi peab elama. See on vastuvõetamatu, et ükskõik milline inimene, kes tahab ise oma saatust kontrollida, ei saa seda teha,» kirjutab Christina Twitteris ning on juurde lisanud ka aastatetaguse pildi endast ja Britneyst.

«Olla vaigistatud, ignoreeritud, kiusatud nende poolt, kes peaks olema sulle kõige lähedasemad, on kõige kurnavam, kurvem ja alandav asi üldse,» kirjutab Christina. Ta lisab, et igal naisel peaks olema õigus otsustada oma keha ja reproduktiivorganite, privaatsuse ja õnnelikkuse üle. 

«Mu süda on Britneyga. Ta väärib tõelist armastust ja toetust.»

USA popstaar Britney Spears on elanud aastaid isa Jamie Spearsi eestkoste all. Muusik tõdes hiljuti Los Angelese kohtumajas, et eestkoste all olemine on teda traumeerinud ja ta on hoidunud pikalt avalikult sel teemal rääkimisest, kartes, et teda ei usuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles