SUUR MÕISTATUS ⟩ Kes paigaldas kontorisse kaamera, mis maksis Briti tervishoiuministrile töökoha?

Elu24
Copy
Eelmisel nädalal lahvatas skandaal, kui Briti tervishoiuminister Matt Hancock jäi kaamerasilma ette kolleegiga suudeldes. Pilt kaamerast on illustreeriv.
Eelmisel nädalal lahvatas skandaal, kui Briti tervishoiuminister Matt Hancock jäi kaamerasilma ette kolleegiga suudeldes. Pilt kaamerast on illustreeriv. Foto: Zumapress/Scanpix/Shutterstock/Elu24 kollaaž

Eelmisel nädalal lahvatas skandaal, kui Briti tervishoiuminister Matt Hancock jäi kaamerasilma ette kolleegiga suudeldes. Kuigi minister astus tagasi, on nüüd laual ehk veel olulisem küsimus – kes paigaldas kontorisse kaamera ning kas see on julgeolekurisk? 

Kaamera, mis tabas minister Hancocki ja ametniku Gina Coladangelo suudluse, on nüüdseks eemaldatud, vahendab SKy News. Olukorra teeb eriti imelikuks see, et kaamera oli ilmselt peidetud suitsuanduri sisse, vahendab The Times. Väidetavalt polnud Hancockil aimugi, et tema tegevust filmitakse.

Nüüdseks on juurdlust alustanud ka Scotland Yard ning valitsuse allikad on Briti ajakirjandusele öelnud, et ministri tööruumi paigaldatud kaamera on nende jaoks ennekuulmatu, vahendab Daily Mail. Olukord on pinev, sest Hancocki skandaal võib tähendada seda, et ka teiste Briti valitsusliikmete tegevust filmitakse nende tööruumides salaja. Täpselt pole veel teada, kuidas kaamera ministri kontorisse sattus. 

Briti meedias lahvatas eelmisel reedel skandaal, kui lekkisid pildid abielumehest ministri ja tema kolleegi suudlusest. 42-aastane kolme lapse isa pettis oma naist 43-aastase Gina Coladangeloga, kes on samuti abielus ja kolme lapse ema. 15 aastat abielus olnud Hancock ja tema palgatud ametnik jäid turvakaamera ette 6. mail, kui jagasid lembehetke mehe kontoris. Seejuures eiras minister omaenda koroonareegleid, kuna ei hoidnud kolleegiga distantsi. Hancock astus ametikohalt tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles