Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ANNA HOOGU Rolf Roosalu kogub toetusi, et avaldada maagiline kontsertalbum

Copy
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Mailiis Ollino

Armastatud laulja Rolf Roosalu ei olegi muusikamaailmast kadunud, vaid nokitseb tasakesi uute projektide kallal. Tema värskeim ettevõtmine on kontsertalbum «Helgus» koostöös Tiit Kikasega.

Muusik kirjeldab täpsemalt albumi sündi Hooandja kodulehel. «Helgus» oli Rolf Roosalu unistus siduda omavahel kokku helid ja maagiline valgus. Unistusest sai plaan, mis viis teda omakorda Tiit Kikaseni, kelle imeline anne ja laserharf plaani teostumisele kaasa aitasid. Heasüdamlike inimeste abiga näeks album juba õige pea päevavalgust. 

Kontserdid olevat osutunud 2018., 2019. ja 2020. aastal nii menukaks, et tundus igati hea plaan anda välja ka kontsertalbum. Heli sai salvestatud «Suveööhelguse» sõul Pangodis ja Pärnus.

«Materjali üle kuulates selgus, et sai nii hea, et võib ka plaadile panna. Kuna huvi kauamängiva suhtes on olnud väga suur, siis nüüd ongi käes see hetk, kui live-plaat möödunud suve kontserdist välja antud saab. Seda loomulikult teie abiga,» kirjutab Rolf Hooandja kodulehel. Muidugi premeeritakse toetajad ka olenevalt panusest meenega. 

Täna kirjutas Rolf Instagrami loos, et vajalikust summast on puudu vaid 23 protsenti. «Ma ei kaota lootust ja usun, et saame veel puuduoleva summa kolme päeva jooksul kokku,» sõnas ta. Laulja edastas ka tänusõnad kõigile, kes nüüdseks juba oma panuse on andnud. 

Märksõnad

Tagasi üles