ÖINE VIHAPURSE ⟩ Kerdo Mölder võttis Loigod krõbedalt ette: minge alkoravile! (1)

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Kerdo Mölder võttis Kristi Loigo tõsiselt ette.
Kerdo Mölder võttis Kristi Loigo tõsiselt ette. Foto: Elu24 kollaaž/Sajal Kapoor/Madis Sinivee

Kuu alguses lahvatas teleprodutsent Kristi Loigo ja muusik Kerdo Mölderi vahel tüli, kui viimased ei jõudnud meedias kokkuleppele, mis värk Kannu kõrtsi omanikuvahetusega tegelikult oli. Ööl vastu tänast läks sõnasõda eriti tuliseks.

Loe, mis juhtus!

Elu24 kirjutas 9. juunil, et Tallinnas Mustamäel tegutseva legendaarse peokoha uueks omanikuks saab ansambli Respekt ninamees Kerdo Mölder. Mehe sõnul plaaniti läbirääkimisi ka «Kodutunde» saatejuhi Kristi Loigoga, kuid viimane lükkas selle väite kategooriliselt ümber.

«Kuidas saab kuskilt kedagi välja arvata, kus nad isegi olnud pole? Ja milline seos on Loigodel Kannu kõrtsiga?» imestas Loigo 8. juunil tehtud Facebooki postituses.

Sõnasõda kogus meedia vahendusel tuure ning Kristi abikaasa Jan Loigo nimetas Mölderit lausa reeturiks. «Ma tõesti ei tea, mis värk on. Tegelikult saaks seda kõike ju viisakalt teha,» imestas muusik seepeale.

23. juunil kirjutasime, et Mölderist ikkagi ei saa kõrtsi uut peremeest, kuna ta ei jõudnud endiste omanikega lepingu sõlmimiseni. «Kahjuks eelnev suusõnaline leping osutus paberil keerulisemaks, kui mõlemad osapooled arvasid,» tunnistas muusik ning tuletas meelde vanasõna «ära hõiska enne õhtut».

26. juunil jagas Elu24 uudist Kristi Loigo, kes kordas taas, et polnud omanikuvahetusega seotud. «Ma ütlesin algusest peale, et mul pole sellega vähimatki pistmist. Kerdol pole olnud iial volitusigi minuga läbirääkimisi pidada!» põrutas teleprodutsent.

Loigo tunnistas, et on kõrtsi omaniku Kristjan Kannuga pidanud «ühe minutilise vestluse» ning vahetanud ühe e-kirja. «See pole iial olnud omanikustaatus ega sisuline läbirääkimine!» kinnitas ta siiski.

Ööl vastu tänast võttis naine aga uuesti teema üles ning süüdistas ajakirja Kroonika valetamises. «Kordan, mul pole selle kõigega pistmist, tegemist oli turundustegevusega! Ja see on see, mida raha eest osta ei saa,» vihjas Loigo, et tema seotus kõrtsiga oli vaid kaval reklaamitrikk.

Asi läks inetuks kell pool kaks öösel, kui Loigo Facebooki postituse all võttis sõna Kerdo Mölder.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles