Lauri Pedaja: olen suurepärane näide, et õige naine kasvatab tolgusest hea mehe! (1)

Getter Adeele Tamm
, reporter-toimetaja
Copy
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka Foto: Kuvatõmmis Lauri Pedaja Instagram

Eesti näitleja ja juuksur Lauri Pedaja avaldas, et oli enne oma naise Gethel Burlakaga kohtumist täiesti teine inimene. 

«Pitsi ei sülita, laua pealt ära ei puhu ja voodist välja ei lükka. Need olid väga pikka aega minu kolm põhitõde, mille järgi elasin. Mulle retsilt meeldis pidu panna ja kõikvõimalikel viisidel elu ja ennast põletada,» kirjutas Pedaja Instagramis

Näitleja meenutab, et jõi end juba üheksa-aastaselt teadlikult purju ning oksendas pärast nina kaudu longerot.

«See ei hirmutanud mind, vaid tekitas veel suuremat himu kõva möllumees olla. 14-aastaselt hakkasin regulaarselt pidu panema ja naistega semmima. Ereda leegiga põlesin kuni 27-aastaseni, kuid siis tundsin, et hakkan vaikselt ära väsima. Alkohol ei andnud enam sama efekti, narkootikumid ei erutanud enam meeli, pidudel olin juba kõike näinud-teinud ja pidevalt uute naistega timmimine ei toonud hingerahu.»

Pärast seda läks Pedaja Austraaliasse, kuid ka sealt ta õnne ei leidnud. «Koju tagasi tulles, kaks päeva hiljem, kohtusin ma Getheliga, kes hakkas mu elupõletusleeki kustutama ja minu hingekarikat täitma. Pärast rasket ja keerulist algust saime me oma suhte suurepäraselt toimima ja ma ei ole olnud kunagi õnnelikum, kui praegu.»

Näitleja armastab oma kihlatut väga ja rõhutab, et ta on üks vägev ja võimas naine. «Meil on imearmas pisikene Aria, kes saab kohe varsti kahekuuseks, meil on maailma kõige seiklushimulisem ja armastavam koer Ruudi ja päris oma unistuste kodu.»

Pedaja arvates saab ka sellest punktist elus kõik veel paremaks minna, sest head asjad ja emotsioonid tulevadki rahuloleva ja õnneliku inimese juurde.

«Aitäh kõigile, kes on olnud minuga sellel pikal ja pöörasel teekonnal. Ma ei kahetse tehtud tegusid (kui siis ainult seda, et naistega oleksin võinud paremini käituda) ja ei teeks mitte midagi teisiti. Mul on olnud väga-väga emotsiooniderohke elu, kuid siit saab ainult ägedamini edasi minna. Ma olen suurepärane näide sellest, et õige naine kasvatab tolgusest hea mehe.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles