Olav Osolin Briti ministri armuafäärist: kõige vahvam värk selle suudluse juures on see...

Elu24
Copy
Olav Osolin.
Olav Osolin. Foto: Madis Sinivee

Eile lahvatas Briti meedias skandaal, kui tervishoiuminister Matt Hancock tabati kolleegist armukesega suudlemast. Reklaamimees Olav Osolin võttis juhtunu humoorikalt kokku.

Avaldame Osolini Facebooki postituse muutmata kujul:

«Briti valitsust räsib korralik intiimskandaal, sest kõmuleht The Sun on avaldanud video, millel on näha riigi, kuidas terviseminister, tubli abielumees, kolme lapse isa, Matt Hancock vaatab oma kabineti ukse taha, kas koridor on puhas, paneb siis ukse kinni, mille peale tuleb tema ministeeriumi töötaja Gina Coladangelo, samuti ontlik abieluinimene, kolme lapse ema, tema juurde ja suudleb teda, samal ajal kui ministri käsi on oma alluva tagumiku peal.

Kaadrid on saadud ministri kabinetis olevast turvakaamerast, aga siiani pole selge, kuidas too materjal ajalehte jõudis. Kõige vahvam värk selle suudluse juures on see, et minister on pidanud korduvalt manitsuskõnesid, kuidas inimesed peavad hoidma distantsi, aga nüüd selgus, et ise ta oma sõnade järgi ei käi, sest tema abi ei ole ta perekonnaliige.

Briti meedia nõuab nüüd terviseministri tagasiastumist, uuringu kohaselt toetab erruminekut ka pool elanikkonnast, aga Boris Johnson kaitseb oma ministrit nii nagu jaksab, ja teatas, et probleemi pole – asi on tehtud ja jumal temaga. Eks ole siis näha, kuidas asi lõppeb, kuigi ilmsesti mitte enam kaamera kaudu.»

Briti tervishoiuminister Matt Hancock sattus intiimskandaali.
Briti tervishoiuminister Matt Hancock sattus intiimskandaali. Foto: George Cracknell Wright/Zumapress.com/Scanpix

The Sun avalikustas reedel, et 15 aastat abielus olnud Hancock ja tema palgatud ametnik jäid turvakaamera ette, kui jagasid lembehetke mehe kontoris.

42-aastane Hancock pettis oma naist 43-aastase Gina Coladangeloga, kes on samuti abielus. Minister palkas naise eelmisel aastal maksumaksja raha eest samal ajal, kui koroonakriis halvas Suurbritannia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles