40 000 jälgijaga Liza Lind avaldas, et plaanib Instagrami peagi maha jätta

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy

Eelmisel reedel seksika peoga omaenda fänniplatvormi avanud Liza Lind avaldas Elu24-le, et tulevikus ei pruugi enam põhjust olla teda instastaariks nimetada.

Möödunud nädalal toimus Tallinna südalinnas «Eesti OnlyFansiks» ristitud fänniplatvormi Desyr seksikas avapidu. Liza Lind avaldas peoõhtul Elu24-le antud intervjuus, et kaugel pole ka aeg, kui tema Instagramist Desyrisse kolib.

«Ma arvan, et sotsiaalmeedia liigub sinnapoole, et inimesed ei tee neid asju enam tasuta. Maailm muutub kiiresti ja sellega tuleb sammu pidada,» rääkis Lind, kes ongi tuntuks saanud tänu Instagramile, kus tal on üle 40 000 jälgija.

Liza Linnu arvates ei tohiks sisuloojate töö olla tasustamata, mistõttu usub ta, et Desyr, kus saab fännidelt sisu eest raha küsida, on neile sobivam platvorm kui Instagram.

Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga.
Liza Lind avas fänniplatvormi seksika peoga. Foto: Remo Tõnismäe

Siiski ei soostunud 23-aastane sisulooja täpselt ütlema, millal teda enam Instagramist ei leia. «Tuleviku ennustajaks ma veel ei ole hakanud, aga ma arvan, et see aeg tuleb varsti,» vihjas ta siiski.

Linnu sõnul tulevad uuele platvormile mängud ja krüptomaksed ning saab katsetada ka deepfake'i ehk süvavõltsingut. Vaata Elu24 videointervjuud Liza Linnuga SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles