Getter Jaani naudib jaaniõhtut lähedastega: sööme makaronisalatit ja mängime lahedaid mänge!

Raadio Elmar
Copy
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Elmo Riig

Lauljatar Getter Jaani rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis oma pere jaanitraditsioonidest. Muusik tõi muuhulgas avalikkuse ette uusversiooni loost «Valged ööd» - mida ta hittloo uuesti laulmisest ise arvab? Kuula ja loe lähemalt!

«Meie pere on jaanipäeva tähistanud pea igal aastal! Traditsiooniks on see, et korraldame ise erinevaid mänge...oleme koos pere ja sõpradega. See on tõeliselt tore püha, mil saab lähedastega koos aega veeta,» sõnas laulja raadio Elmar hommikuprogrammis.

Muusik lisas, et jaaniõhtu mängude hulka kuuluvad nii köievedu kui ka kummiku viskamine. «Teeme mitmeid lahedaid asju...kuid üle tule me siiski hüpanud pole. Meie enda koduaia jaanituli väga suur ei ole. Kui läheduses korraldatakse suuremat jaaniüritust koos uhke lõkkega - oleme ka seda vaatama läinud,» täpsustas ta.

Milliseid jaaniõhtu toite aga Getter Jaani armastab? «Mu elukaaslase ema teeb erilist makaronisalatit. See on äärmiselt maitsev! Sinna sisse läheb üks kindel sink, mis teeb salati lihtsalt võrratuks. Kindlasti grillime, valmistame kooki, laualt ei puudu ka arbuus. Teisisõnu, meie toiduvaliku hulgas on kindlasti salat, grill-liha ja värske kraam sinna juurde,» sõnas Jaani.

«Jaaniõhtul kõlab meie peol eestikeelne muusika ja «Valged ööd» on samuti repertuaaris. Antud lugu tähistab tänavu ka 10. sünnipäeva! Mõtlesime, et mis võiks olla parim kingitus loole endale, kui anda talle natuke uut hingamist. Laulule valmis ka video - filmisime selle Pirita lähistel. Tahtsime luua mõnusat suvist meeleolu ja mulle tundub, et saime selle ülesandega kenasti hakkama,» rääkis Getter Jaani raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles