Skandaal Kannu kõrtsis jätkub: Kerdo Mölder tegelikult kõrtsi omanikuks ei saanudki

Elu24
Copy
Menubändi Respekt laulja Kerdo Mölder
Menubändi Respekt laulja Kerdo Mölder Foto: Promopilt

Hiljuti Kannu kõrtsi juhtima asunud ansambli Respekt ninamees Kerdo Mölder avaldab, et tegelikult ei jõudnud ta endiste omanikega lepingu sõlmimiseni. 

«Pean vajalikuks informeerida avalikkust oma Kannu kõrtsi omanikustaatusest. Kahjuks pean teatama, et Kannu kõrtsi eelmise omanikuga me ametlikult siiski lepingu sõlmimiseni ei jõudnud, sest me ei jõudnud pikki nädalaid kestnud läbirääkimistega siiski kokkuleppele väga paljudes pisidetailides, mis sellega kaasnesid,» räägib Kerdo. 

«Kahjuks eelnev suusõnaline leping osutus paberil keerulisemaks, kui mõlemad osapooled arvasid. Soovin eelmisele omanikule aga edu tema ärides ja uue partneri ning omaniku leidmisel. Oleksin pidanud enda optimismis ja entusiasmis ning tehatahtmises natuke tagasihoidlikum olema ning tuletama meelde Eesti rahva vanasõna «Ära hõiska enne õhtut».»

Mida aga Kerdo edasi plaanib teha? «Mina jätkan siiski oma muusikaprojektiga ning viin oma ideed, mõtted, plaanid ellu – lihtsalt teostan need teises kohas, teisel moel, teisel ajal ja inimestega. Tahan kummardada aga oma parima sõbra ja täna juba ka äripartneri Ragnari ees, kellega neid läbirääkimisi pikki nädalaid pidasime. Kaunist jaani!» 

Kannu kõrtsi omanikevahetus on juba algusest peale olnud skandaaliderohke. Nimelt pidi alguses hakkama Kerdoga kõrtsi juhtima ka «Kodutunde» saatejuht Kristi Loigo, kuid Kerdo temaga kõrtsi koos juhtida lõpuks siiski ei soovinud. Loe selle kohta rohkem SIIT

Siis kinnitas endine Kannu kõrtsi omanik Kristjan Kann Elu24-le, et «praegune leping Kerdoga on keerulisem tehing, aga siinkohal ma rohkem ei kommenteeri selle tehingu sisu. Kerdo on seal uus omanik ja nii see on.» Nii kommenteeris Kristjan Kann veel paar nädalat tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles