LUGEJA VIDEOD ⟩ Äikesetorm muutis sõitmise nii hulluks, et autod tuli maantee äärde parkida

Elu24
Copy

Päevi kestnud kuumalainele järgnes täna suur torm, mis üle Eestis korralikult möllama hakkas. Tallinnas ja selle lähistel muutus tormi ajal liiklemine raskeks. Tallinna kiirteel oli nähtavus nii halb, et kümned autod seisid tee ääres. 

Tormi kätte jäänud Elu24 lugejad saatsid toimetusele kaks videoklippi. Üks neist filmiti Tallinnas, Kristiines (ülemine video). «Linnas suured oksad maas, enamik valgusfoore ei tööta,» kommenteeris lugeja olukorda pealinnas.

Tallinna-Tartu maanteel sõitnud lugeja jäi samuti tormi kätte ja kirjeldas, et tema ja kümned teised autod jäid tee äärde seisma: «Väga riskantne oli edasi sõita.»

Avalikus Facebooki grupis Nõmmekad jagati täna ka tormijärgseid kaadreid. Piltidelt on näha, et Nõmmelt üle käinud torm murdis päris mitu puud. 

Lauasmaa Facebooki grupis jagati samuti pilte. Üks murelik kodanik postitas pilte oma koduaiast, kus torm samuti puid rapsis. 

Vaata teisi tormikaadreid üle Eesti:

Kell kaks päeval postitas Häirekeskus oma Facebooki lehele ka hoiatuse ja palus hoiduda väljas liikumast. 

«[❗] Tähelepanu [❗] Kellel võimalik, hoiduge praeguse ilmaga väljas liikumast. Torm on hetkel teinud olud väga ohtlikuks. Ainuüksi viimase tunniga on Häirekeskus registreerinud Põhja piirkonnas üle saja sündmuse. Teistes piirkondades on hetkel (veel) rahulik.

Teateid on tulnud tormiga merele jäänud paadi kohta, puud on kukkunud nii hoonetele, autodele kui elektriliinidesse. Suure sündmuste arvu tõttu on kõik ressursid juba väljas ja abi ei pruugi jõuda õigel ajal. Hoidke end!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles