VIDEO ⟩ Marilyn Kerro ennustab, kas vaktsineerimine muutub kohustuslikuks (1)

Elu24
Copy
Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Kuvatõmmis Youtube´i videost

Marilyn Kerro vaatas eilses videos kaartidelt, kas koroona vastu vaktsineerimine tehakse Eestis ja mujal Euroopas kohustuslikuks. 

Kerro näeb, et Eestis vaktsineerimist kohustuslikuks ei muudeta. «Tulevad kogu aeg rahakaardid. Mul on selline tunne, et mingi raha teema tuleb nüüd välja veel. Kas meie riik jääb nüüd võlgu või ei suuda ära maksta. Mingi teema sellega nüüd tuleb,» ütleb ta hoopis kodumaa kohta. 

Samamoodi pääsevad kohustusest selgeltnägija sõnul ülejäänud eurooplased. «Ma vaatan seda suuremat osa, mitte neid väikeseid, kes üritavad seda panna (vaktsineerimist kohustuslikuks teha – toim). Vot mina ei näe, mul on selline tunne, et inimesed lähevad sellega kaasa ja vaktsineerivad ennast ära ja rohkem ei mõtle selle peale.»

Koroona vastu vaktsineeritakse lisaks täiskasvanutele juba ka lapsi ning Kerro küsis kaartidelt selle ohtude kohta. «Mingeid massilisi surmasid ma küll ei näe, et kõik nüüd langeksid jalapealt ja mingi suur teema oleks. Siin seda kindlasti ei ole. Kogu aeg näitab, et poisslastele mõjub hullemini kui tüdrukutele. Ma ütlesin seda esimeses saates ka.»

Marilyn Kerro rõhutab videos, et kogu info saab ta kaartidelt ja kõrgematelt jõududelt ning tema ennustused ei ole faktid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles