BEEBIMASIN ⟩ Mariah Carey eksmees on vähem kui aastaga saanud neli last kolme naisega

Elu24
Copy
Popstaar Mariah Carey koos eksabikaasa Nick Cannoniga 2012. aastal. Paaril on 10-aastased kaksikud, pildil on nende poeg Moroccan Scott Cannon, kes oli toona vaid aastane.
Popstaar Mariah Carey koos eksabikaasa Nick Cannoniga 2012. aastal. Paaril on 10-aastased kaksikud, pildil on nende poeg Moroccan Scott Cannon, kes oli toona vaid aastane. Foto: JOSHUA ROBERTS/Scanpix

Popstaari Mariah Carey eksabikaasa, saatejuhi, koomiku ja räppari Nick Cannoni (40) jaoks on viimased kuud olnud päris tegusad. Nimelt saab Cannon peagi seitsmendat korda isaks: tema kolm noorimat last sündisid viimase kuue kuu jooksul, seitsmes peaks sündima augustis.

Nick Cannon abiellus popstaar Mariah Careyga 2008. aastal. 2014. aastal läksid nad lahku ning lahutus jõustus 2016. aastal, vahendab eonline.com.

Cannonil ja Careyl on oma abielust kümneaastased kaksikud: tütar Monroe ja poeg Moroccan Scott.

Pärast abielu purunemist sai Cannon kokku modelli Brittany Belliga (alumisel pildil koos Cannoni ja nende lastega). Paaril sündis 2017. aasta veebruaris poeg Golden Sagon ja 2020. aasta detsembris tütar Powerful Queen, vahendab msn.com.

Nüüd, vähem kui kuus kuud hiljem sai aga Cannon taas isaks. 30-aastane DJ ja sisulooja Abby De La Rosa (alumisel pildil) sünnitas 14. juunil Cannonile kaksikud, kes said nimeks Zion Mixolydian ja Zillion Heir, vahendab Daily Mail

Ei läinud aga kaua, kui avalikkus sai teada, et Cannon saab peagi juba seitsmendat korda isaks. Nimelt on lapseootel Cannoni praegune tüdruksõber, 27-aastane sisulooja Alyssa Scott. Kuigi Instagrami-lugudesse postitatud piltidel ei ole Scott oma peagi sündiva lapse isa nägu näidanud, on paljud Cannoni tema tätoveeringute põhjal tuvastanud.

Pealegi jagas Scott mais oma Instagrami postituse pealkirjas tulevase poja nime, milleks on Zen S. Cannon. Praegu on Scott 34. nädalat rase ja poeg peaks sündima augustis, vahendab Insider

Cannoni ja Scotti suhtest on vähe teada. Esimest korda märgati paari möödunud aasta oktoobris, paar kuud enne Cannoni neljanda lapse sündi ja umbes kaheksa kuud enne tema viienda ning kuuenda lapse sündi.

USAs «Maskis laulja» saatejuhina töötav Cannon ei ole kommenteerinud oma kaksikute sündi ega Scotti rasedust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles