Eda-Inese kleiditrikk kukkus haledalt läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gaala 2012 glamuurne VIP publik  
Selline nägi välja Eda-Inese "imeline" kleit
EMA gaala 2012 glamuurne VIP publik Selline nägi välja Eda-Inese "imeline" kleit Foto: Viktor Burkivski

Vahetult enne muusikaauhindade galat põristati meelelahutusmaailmas ägedalt  trummi, et lauljatar Ines astub EMA galal lavale üleelusuuruse, tervet lava katvas kleidis, esitades oma hittlugu «Pilvepiir».


Kleidisaba pikkuseks prognoositi sadat meetrit ning lubati, et vaatepilt on hurmav, kui mitte isegi põrmustav...

«Show idee on inspireeritud laulu «Pilvepiir» sõnadest,» kommenteeris teemat Ines. «Olen laval täiesti üksi ja lõpmatus kleidis,» lisas lauljatar.

Eesti Muusikaauhinnad 2012 show produtsent Magnus Müürsepp lisas, et taoline gigantne ettevõtmine nõuab stilistidelt ja kunstnikelt tehniliselt väga keerulist lahendust.

«Selline katsetus on Eestis esmakordne. Loodan, et kõik õnnestub vastavalt plaanile ning on efektne nii televaatajatele kui saalisviibijatele,» praalis produtsent.

Eda-Inese kleidistseen oli totaalne läbikukkumine!

Vähe veel sellest, et Inese laul tuli fonogrammi pealt ning lauljatari suu ei liikunud fonogrammilt tulnud sõnadega samas taktis, oli veel suuremaks fopaaks ülereklaamitud kleiditrikk.

Vaatajad, kes ootasid lummavat vaatepilti pilve- ja tüllivahust ning Eda-Inese ümber lendlevast megasuurest kleidisabast, pidid tõsiselt pettuma. Lauljatar astus lavale minikleidis ning nn üleelusuurune kleidisaba kinnitati lihtsalt tema seeliku tagumise otsa külge. 

Esmamulje oli esituse ajal šokeeriv. Tundus nagu oleks lauljatari tagant taevasse tõstetud odavad  voodilinad, mis olid ebaprofessionaalselt üksteise külge õmmeldud nii, et liitekohad ka rõdu viimastesse ridadesse selgelt näha olid. Televaatajatest rääkimata.

Kahju! Hea idee, kuid välja kukkus nagu alati...

Vaata pilte ja minesta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles