Selle suve parimad puhkekohad

Foto: Erakogu
Copy

HARJUMAA - JÕEÄÄRE PUHKEKESKUS

Jõeääre puhkekeskus Harjumaal: kolm privaatset puhkemaja ja suur jõeäärne peomaja

Jõeääre puhkekeskus sobib hästi nii paaridele privaatseks romantiliseks puhkuseks looduses, rahulikuks peresündmuseks kui ka suuremale seltskonnale juubeli, pulmade, laagri, suve- ja talvepäevade, meeskonna- ja muude ürituste korraldamiseks.

Igas puhkemajas on saun ja privaatne terrass, kus oma seltskonnaga mõnusalt aega veeta. Suurema sõpruskonna jaoks on hoovil suur katusealusega suveköök ning kümblustünn, kus on nii suvel kui ka talvel mõnus lõõgastuda. Peamajas saab korraldada pikemaid koolitusi ja lühemaid töötubasid, aga rentida ka ruume päevasteks seminarideks ja koosviibimisteks.

Kogu puhkekompleksis on 24 majutuskohta, lisaks saab suvel kasutada telkimisplatsi – nii on seltskonna suurus kokkuleppe küsimus.

Olete oodatud!

https://looduspuhkus.ee

Meie FB

Meie instagram

HIIUMAA - DAGEN HAUS

Dagen Haus – Sinu parim puhkus Hiiumaal!

20 tegutsemisaasta jooksul on vanast Orjaku mõisast välja kasvanud üks eriti mõnus külalistemaja. Orjaku sadama vahetust lähedusest, looduskauni lahesopi äärelt leiad eest toreda peatumispaiga - kuus hubast tuba, suur kamina- ja söögisaal, privaatne saunaruum ning avar mõisapark.

Dagen Haus on üks vähestest aastaringi lahti olevatest majutustest Hiiumaal ja mahutab oma ajalooliste seinte vahele magama kuni 20 külalist. Külalistemaja personal oskab suvisel hooajal aktiivselt sisustada kogu Sinu siin viibitud aja. Näiteks kevadest sügiseni saab nautida kajaki- ja kanuumatkasid ning kohaliku kalamehega kalastusretki. Talvel pakutakse külalistemaja köögis valminud Hiiumaist imemaitsvat lambapraadi, mida oma kaaslase, pere, sõpruskonna või meeskonnaga söögisaalis kamina praksumise saatel nautida saab.

Tule võta aeg iseendale või koli hoopis kontor nädalaks Hiiumaale.

Meie vaieldamatu lemmikpaik aastaringselt!

Vaata lähemalt www.dagen.ee või jälgi meid Facebookis

IDA-VIRUMAA - PÜHAJÕE PUHKEMAJA

Pühajõe Puhkemaja pakub unikaalaset glämpingu-majutust

Ajaloolise Toila Oru pargi kõrval pankrannikul asuv Pühajõe Puhkemaja oli esimene väikeettevõtte, mis alustas ligi 20 aastat tagasi Toilas majutusteenuse pakkumisega. Sellest suvest pakub Pühajõe Puhkemaja võimalust ööbida glamuurses ja mugavas telkmajas ehk glämpingus.

Kokku mahub Pühajõe Puhkemajja ööbima üle 40 inimese – 15 ööbijat peosaali, sauna, köögi ja magamistubadega puhkemajja, 20 neljakohastesse kämpingutesse ning 8 kahesse nelja inimese jaoks mõeldud glämpingusse. Kämpingus ja glämpingus peatujate kasutada on väliköök ning saunamaja puhke- ja olmeruumid. Pühajõe Puhkemaja on lapse- ja lemmikloomasõbralik majutuspaik.

Ja siin on põnev! Koostöös partneritega pakutakse positiivseid emotsioone kümblustünni, vibulasketiiru ja batuutide näol ning purjelaevalt Tütarsaare Aino saab pankranniku ilu imetleda ka merelt.

www.pyhajoe.eu

JÕGEVAMAA - TORMA GLÄMPING

Luksuslik metsapuhkus Eesti parimas glämpingukülas, kus ei puudu ka maagilised üritused!

Torma glämpingukülas on teil võimalik nautida luksuslikku puhkust, milles on kõik mugavused kuni massaaži ja kümblustünnini. Glämpingud on ehitatud nii, et sobiksid kasutamiseks aastaringselt.

Torma Puhkemaja asub ajaloolises mõisakompleksis, mis annab maagilise hõngu igale üritusele.

See on unustamatu puhkus, mis sobib su kaaslasele, perele, era- ja firmapeoks.

Tule aita meil saada Eesti suurimaks glämpingukülaks!

Üritused Torma Puhkemajas:

24.07 Torma Food Truck Festival 

15.07 „Kuldõun puukausis” 8 etendust koostöös MTÜ-ga Torma Kultuur 

14.08 ÖÖBazaar (öölaat) - meie öölaata külastas mullu 3500 inimest ja tunnustati Jõgevamaa Aasta Teo tiitliga! 

Meie glämpinguküla on pärjatud Koroonaehitis 2020 tiitliga.

 
+372 517 0670
 
 
JÄRVAMAA-VANA-VESKI PUHKEKESKUS
 

Vana-Veski Puhkekeskus – privaatne ja kaunis koht Eestimaa südames

Kõrvemaa maastikukaitsealaga piirnev Vana-Veski Puhkekeskus on ideaalne paik pulmade, seminaride, suve- ja talvepäevade, vabaõhuürituste ning tähtpäevade pidamiseks. Puhkekeskusel on olemas kõik vajalik suurepärase sündmuse õnnestumiseks – majutus, saunad, toitlustus, aktiivsed lisategevused ning rahu, privaatsus ja looduse ilu.

Kompleksi kuuluvad Peamaja, Jürimaja, kolm Metsamajakest, tantsu- ja laululava, lõkkeplats, erinevad sportimisvõimalused, väligrillid, katusealused laud-pinkidega, supluskohad Jägala jões, torusaun ning suur kümblustünn. Meeleolu ja silmailu pakuvad Kõrvemaa maastikukaitseala metsad ja sood ning Vesiveski kanalid. Aastaringselt on puhkekeskuses majutuskohti 25 inimesele ning kevad-suvisel perioodil 39 inimesele, välialal on telkimiskohti koguni 600 inimesele. Teid ootavad kaasahaarav 9 rajaga minigolf, football, sup-lauad ja kanuud, zorbi – pallid, forellipüük ja kohapeal selle valmistamine. Vana-Veskile tulijaid tervitavad sõbralikud mägiveised.

https://www.vanaveskipuhkekeskus.ee

https://www.instagram.com/vanaveskipuhkekeskus

https://www.facebook.com/vanaveskipuhkekeskus

 

PÄRNUMAA - SALUMÄE LOOVKODA MATSALUS

Salumäe Loovkoda Matsalus kutsub kulgema

Kas otsid kohta, kus korraldada eriline sündmus või niisama kulgeda? Salumäe Loovkojas Matsalu lõunaserval õnnestuvad looduse ja loominguga seotud ettevõtmised igal juhul. Siin on toimunud fotokoolid, maalilaagrid, meeskonnaüritused, retriidid, kontserdid, kokkutulekud ja isegi minifestival.

Paekivist Töökotta mahub suurem seltskond ka vihmase ilmaga. Kohalikest lindudest inspireeritud kojakesed pakuvad kosutavat ööund kuni 40 inimesele ja telkima mahub rohkemgi. Oodatud oled ka siis, kui tahad vaid üksi või sõpradega matkateel peatust või linnakärast eemale. Selleks broneeri kojake meie kodulehel.

Kõrval asuv Salumäe matkarada, saun, grillinurk ja erinevad olesklemisnurgad aitavad kehal ja vaimul taaslaadida. Tutvustame rõõmuga Matsalu aardeid ning juhatame ka varjatud soppidesse linnuretkedel, matkadel, fotokoolitustel, paadisõitudel. Vajadusel valmistame söögid. Asume vaid 1,5h sõidu kaugusel Tallinnast ja tunnike Pärnust ning Haapsalust.

SAAREMAA - PIDULA FORELL

Pidula Forell - majutus Saaremaa metsade vahel ning värsked kala-, liha- ja taimetoidud!

Mõnusaim paik puhkuseks ja peoks on Pidula Forell, mille võluvas kalakohvikus saavad nii kala-, liha- kui ka taimetoidusõbrad mekkida värskeid saaremaiseid maitseid. Kõik road on valmistatud armastusega kohalikust toorainest otsast lõpuni Pidula Forellis ning kala oma toidu jaoks saab ka ise püüda.

Tegevusi leiab siin nii väike mänguhuviline kui suur seiklusjanuline: paintpall, kunstmurukattega spordiväljak tennise, korv-, jalg-, võrk- ja sulgpalli mängimiseks, paadi- ja kanuusõit, matkad, mänguväljak, ümbruskonna avastamine jalgsi või jalgrattaga, rand, rikkalik marja- ja seenemets ning kalapüük. Saunavalikus on puuküttega kadakasaun, parvesaun koos kümblustünniga, kaks kümblustünni ja eksootiline saare saun.

Ööbimisvõimalusi on erinevaid - eraldi saarel asuv puhkemaja saunaga, kämping või metsaonn männisalu vahel. Kokku on Pidula Forellis 120 majutuskohta + 30 lisakohta.

https://pidulaforell.ee

TARTUMAA - MÄEOTSA PUHKETALU

Mäeotsa Puhketalu pakub mõnusat puhkust kogu perele

Tartumaal asuva Mäeotsa Puhketalu eesmärk olla parim maaturismi teenusepakkuja Saadjärve ning Vooremaa piirkonnas. Kompleks on efektne paik erinevate sündmuste läbiviimiseks – olgu tarvis pidada üks suur pulmapidu küünis, sünnipäeva, suvepäevi, leida mõnus koht seminariks ja koosolekuks või nautida parimat perepuhkust. Mäeotsa kroonijuveeliks on saanud uus küün, kus sel suvel toimub lausa 16 pulmapidu!

Majutuskohtasid on kompleksis suviti 70, talvel 50. Pisema, kuni 20 külalisega peo saab maha pidada peamajas, kus on olemas ka köök vajaliku sisustusega. Tallisaal mahutab kuni 70, uus küün aga kuni 140 inimest. Lisaks privaatsele looduskaunile kohale on puhketalus mõnus puuküttega saun, välikümblustünn, grillimisala ja pallimänguplatsid.

Vaba aega saab veeta lähedalasuvas Elistvere loomapargis, Jääaja muuseumis või ujuvparvel Saadjärvel, kus saab grillida, chillida, päikest võtta.

https://maeotsapuhketalu.ee

VALGAMAA - WAGENKÜLL

Valgamaa pärl – Wagenkülli väärikas loss ja tänapäevased mugavused

Valgamaa tõeline pärl, väärikas Wagenkülli loss ja tänapäevased mugavused pakuvad laialdaselt võimalusi lõõgastavaks puhkuseks. Külaliste päralt on kaunis ja hubane spaakeskus erinevate saunade, basseini ja veesilmadega. Samuti luksuslikud ja meeliülendavad spaahoolitsused nagu piimavann, mis oli ka lossis elanud parunessiproua lemmikrituaal, meeldejääv šampanjavann kahele küünlavalgel, loodusest inspireeritud murueide ilunipid heinavanni ja värske muru kehakoorijaga, tšakramassaaž jne.

Resto Wagenküll pakub vastavalt külastajate maitsele nii tõelistelt moodsaid kui ka ajaloolisi lossilikke maitsenaudinguid ja uusi suviseid kokteile. Majutust pakub Lossispaa Wagenküll kolmes ajaloolises hoones, kokku 75 romantilises numbritoas ja sviidis.

Vaba aja veetmiseks on võimalus rentida jalgrattaid ja piknikukorvi ning nautida looduses viibimist. Wagenkülli lossi ümbritsevad kaunid metsad ja järved ning kaugele ei jää ka Teringi raba loodusrada koos rabajärvega.

www.wagenkull.ee

VILJANDIMAA - JUNSI PUHKEKESKUS

Junsi Puhkekeskus pakub ürituse täislahendust, teie lihtsalt nautige!

Põhja-Sakala vallas asuv Junsi Puhkekeskus on suurepärane koht, kus korraldada rõõmsaid koosviibimisi ning koguda elamusi adrenaliinirohketest või hoopis rahu ja lõõgastust pakkuvatest tegevustest.

Ruumide rendile, majutusele, saunakompleksile ja kanuutamisele lisaks pakutakse ürituste kava koostamist, dekoreerimist, meeskonnamängude korraldust, toitlustust, muusikat ja palju muud! Siin saab klient kogu lahenduse ühest kohast ja ei pea millegi pärast muretsema - tarvitseb vaid üritusele kohale tulla ja nautida. Ideaalne lahendus suve- ja talvepäevadeks, seminarideks, sünnipäevadeks, lõpupidudeks ja kindlasti ka pulmadeks.

Junsi Puhkekeskuse 8 majutushoonet mahutab ööbima kuni 60 inimest, kuid juba järgmisel aastal on plaanis kompleksi laiendamine.

www.junsi.ee

VÕRUMAA - PULLIJÄRVE PUHKEKÜLA

Loodus, linnulaul ja värskes õhus viibimine – see on puhkus Pullijärve puhkekülas!

Võrumaa ürgse looduse keskel Eesti kagunurgas asuv Pullijärve puhkeküla on suurepärane puhkusekoht kõigile, kes armastavad loodust, linnulaulu ja värskes õhus liikumist. Samuti on Pullijärve parim paik ettevõtete suve- või talvepäevade pidamiseks, tähtpäevade tähistamiseks ning perega puhkamiseks.

Kahekohalised köetavad kämpingumajad mahutavad 16 inimest. Kes soovib aga nautida privaatset puhkust, saab seda maalilise Hino järve kaldal asuvas Kimalase metsamajas. Metsamaja on mõeldud väiksele, kuni kuueliikmelisele seltskonnale.

Aktiivseks puhkuseks on olemas terviserada, mille ääres on välitrenažöörid. Samuti on olemas staadion ja palliplatsid. Kalarikkast Pullijärvest võib õngitseda haugi, ahvenat, linaskit ja angerjat, aga mõnus on ka niisama mööda järve kanuu või paadiga seilata. Lisaks rõõmustavad külalisi peamaja juures asuvad soome saun ja välimullivann.

https://pullijarve.eu

Copy
Tagasi üles