Uudo Sepa soovitus halli argipäeva: laske end aegajalt vabaks ja lihtsalt lõbutsege

Raadio Elmar
Copy
Uudo Sepp
Uudo Sepp Foto: Pressimaterjal

Raadio Elmar hommikuprogrammis rõõmustas kuulajaid Uudo Sepp! Muusik avaldas eestikeelse loo «Vaba päev». Rääkisime soojast suvest, uuest tüdruksõbrast, loomingust ja mõistagi muusikast. Kuula ja loe järele!

Suvisele loole on mõeldud välja pöörane video, kus Sepp on kaasanud ka enda kallima, sõbrad ja mõned ta jälgijad. 

Lugu «Vaba päev» räägib vabadest päevadest, mida koos sõpradega veeta. Sepa hinnangul pole iga päev hall...ja isegi kui on, siis tuleb leida aega, et end vabaks lasta ja lihtsalt lõbutseda. «Leidsin, et üks minu vaba päev võiks olla täiesti pöörane ning läksime vanniga mööda Tallinnat seiklema - see oli üks minu elu vingemaid seiklusi. Mis kõige ägedam, me suutsime naerutada ka nii mõnegi võõra näo, kes meist sel seiklusel möödus. Lubage endalegi üks selline mõnus vaba päev,» sõnas muusik.

«Videos kasutatud vann on nagu jalgratas...sellega võib igal pool sõita. Hetkel seisab see Tallinnas, minu keldris. Mul oleks vaja sellest lahti saada. Kes on huvitatud, andke teada,» muigas laulja.

Singel valmis koostöös produtsent Robert Olisahi ja Erki Pajuga. «Mõte oli luua mõnus suvehitt, millega päikeseloojangusse sõita. Video esimene osa tehti hommikul nelja ajal kesklinnas ja teine pool õhtu poole Pirita promenaadil,» lisas Sepp.

«Olen juba pikka aega plaani pidanud, et soovin avaldada ägedat suvelugu. Mulle meeldivad peod, inimestega koos olla....ja ma armastan suve! Omal vaba päeval teeksin lõket, läheksin sõpradega kalale...ja kui ma tean, et ka järgmine päev on puhkepäev, siis võtangi täitsa vabalt,» lisas laulja.

Sepp rääkis oma suvistest tegemistest ja lisas, et praeguseks hetkeks on ta eelmisel aastal leitud maakleri ameti maha pannud. «Sain sellelt töökohalt häid müügioskuseid ja kasutan neid teadmisi oma praeguste tegemiste juures. Broneerin näiteks uusi esinemisi ja õnneks on mulle antud töö juures abiks mu uus tüdruksõber. Maakleriteenuseid ma enam ei paku, ma pole lihtsalt sellise töö jaoks õige tüüp...mõistan, et muusika on alati minu õige rada olnud,» rääkis Uudo Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles