Nedsaja Küla Bänd avaldas albumi ja korraldab Nedsaja külaplatsil tasuta kontserdi

Raadio Elmar
Copy
Iisak Sulev Andreller ja Toomas Valk Nedsaja Küla Bändist
Iisak Sulev Andreller ja Toomas Valk Nedsaja Küla Bändist Foto: Raadio Elmar

Raadio Elmar päevaprogrammis käisid külas Toomas Valk ja Iisak Sulev Andreller Nedsaja Küla Bändist. Mehed esitlesid ansambli uut albumit «Seda veel ei tea!». 

Nedsaja Küla Bändi uue albumi «Seda veel ei tea!» esitlus toimub muusikute kodukülas Nedsajas juba reedel, 18. juuni õhtul. Mängimisele tulevad ka parimad palad eelmiselt albumilt. 

Üritus on huvilistele tasuta ning korraldajad paluvad kaasa võtta hea tuju, ujumisriided, pikad riided ning tõrjevahendeid sääskede ja kihulaste vastu. Kohapeal on võimalik soetada ka kollektiivi uut albumit. 

«Uuel plaadil on Nedsaja Küla Bändi viimaste aastate parimad laulud, helikandjal on hulgaliselt uut loomingut, mis pole mitte kusagil varem kõlanud. Loodame, et igaüks leiab endale sealt midagi meelepärast. Kaasa teeb ka üks äge külalissolist...seega, üllatusi on mitmeid,» märkis Valk.

Andreller lisas, et albumil on nii eesti-, seto- kui ka inglisekeelseid lugusid. «On mitmekeelseid laule ning teiste hulgas on ka üks tore instrumentaalne pala,» sõnas ta.

«Kui me eesti keeles parasjagu ei laula, siis mulle tundub, et ka setokeelsed lood kõnetavad kohalikke inimesi väga. Eriti muidugi Lõuna-Eestis. Kui Iisak inglise keeles laulab, siis ei pruugi kõik inimesed aru saada. Selle plaadi puhul oleme lahti kirjutanud kõikide lugude sõnad. Kes tahab kaasa laulda või siis tähendust uurida, saab kenasti korraliku ülevaate,» lisas Valk.

Valk sõnas, et mitmete lugude loomise puhul on bändimehed ise oma isikliku panuse andnud. «Plaadilt leiab rahvuslikke lugusid, mille sõnade ja viisiga pole suurt peamurdmist olnud. Kuid oleme ka kõik ise tekste teinud! Kui ma pilli kätte võtan, siis mul tuleb tekst ja viis üsna üheaegselt. Või näiteks, kui ma otsin riimi, siis sätin ka oma pillimängu selle riimi järgi,» rääkis Valk.

Lisainfot esinemiste kohta leiate SIIT.

Iisak Sulev Andreller, Tambet Ind ja Toomas Valk raadio Elmar stuudios
Iisak Sulev Andreller, Tambet Ind ja Toomas Valk raadio Elmar stuudios Foto: Raadio Elmar
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles