KLÕPS ⟩ «Rannamaja» staar Seidi sokutas isegi ülikooli lõpupildile väikese ulakuse

Elu24
Copy
Seidi Voogre.
Seidi Voogre. Foto: Pressimaterjalid

Tõsielustaar ja suunamudija Seidi Voogre sai Tallinna ülikoolist kätte bakalaureusediplomi. Kireva taustaga naine jättis ka lõpupildile sisse väikese krutski.

Suhtesarjast «Rannamaja» tuntud Seidi Voogre lõpetas Tallinna ülikoolis bakalaureuseõppe pedagoogika erialal. Õpetajapaberid kätte saanud peoloom ei suutnud ennast ka lõpupildil täielikult vaos hoida ja leidis ikka ühe krutski, mida jälgijatega jagada.

«Mina teisel pildil keskmist sõrme näitamas,» juhtis Seidi humoorikale lisandile tähelepanu. Kas keskmine sõrm jäi pildile tahtlikult või oli see kaunitari alateadvus, mis sellise vimka mängis, seda võib vaid oletada.

Vaata pilti!

Eelmisel nädalal kirjutas Seidi ühismeedias, et pedagoogika on talle väga südamelähedane eriala, kuid peab tihti kuulma kriitikat, nagu «Rannamaja» staar õpetajaks ei sobiks.

«Meediakanalid räägivad, kuidas õpetajaid on nii vähe, ja kui mina, natuke rohkem tuntud inimene, saan selle eriala kraadi kätte, on see probleem? Inimesed peaksid õnnelikud olema, et noored õpetajaks õpivad,» kirjutas ta.

«Inimesel on erinevad sotsiaalsed rollid ja õpetajana ma käituksin positsioonikohaselt ilmselgelt. Ega ma ema, ülemuse või sõbrannaga ei käitu ka ühesuguselt ju. Minu jaoks on see loogiline, et õpetajatel on oma elu, mõnel võib-olla värvilisem kui teisel. Ja kuidas saavad inimesed nii vastumeelsed olla noorele uuendusmeelsele õpetajale, kes mõistaks lapsi paremini tänu sellele?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles