Varalahkunud Naya Rivera isa avaldas, kuidas näitleja 5-aastasel pojal läheb

Getter Trumsi
, Reporter-toimetaja
Copy
Varaahkunud Naya Rivera koos oma poja Joseyga 2019. aasta veebruaris.
Varaahkunud Naya Rivera koos oma poja Joseyga 2019. aasta veebruaris. Foto: PMA/Capital Pictures/Scanpix

Telesarjast «Glee» tuntud USA näitleja Naya Rivera uppus traagiliselt 8. juulil 2020. Pea aasta hiljem avaldas näitleja isa George Rivera, kuidas läheb naise viieaastasel pojal, kes oli koos emaga saatuslikul päeval ujumas.

33-aastane Naya Rivera rentis 8. juulil 2020 Californias kell 13 kohaliku aja järgi paadi ja läks koos poja Josey Dorseyga Piru paisjärvele. Vaid kolm tundi hiljem märkas üks teine paadisõitja, et Rivera alus oli otsekui maha jäetud. Pardale minnes leiti sealt näitlejanna toona neljaaastane magav poeg.

Poja kirjelduse järgi läksid nad koos emaga ujuma, kuid viimane ei jõudnudki paati tagasi. Pärast juhtunut algasid suured otsingud tuukrite ja kopteritega, mis kestsid hilisõhtuni ning algasid taas järgmisel hommikul. Need ei andnud aga tulemusi ja Rivera kuulutati 9. juulil surnuks. Tema surnukeha leiti 13. juulil.

Nüüd, pea aasta pärast oma tütre hukku avaldas näitleja isa George Rivera, kuidas läheb naise nüüdseks viieaastasel pojal Joseyl, vahendab etonline.com

Rivera isa sõnul küsib näitleja poeg oma ema kohta sageli. Pärast ema kaotust on väikesele poisile suureks toeks olnud tema isa, Ryan Dorsey, ja näitleja noorem õde, Nickayla Rivera. 

«Nickayla ja Ryan on olnud suurepärased. See on raske olukord, kuna ta (Josey – toim) oli ise seal. See pole nii, et sa räägid mingist kummitusest, kes kuskil hõljub. Tal on mälestused, aga ta hakkab sellega harjuma. Väga tugev laps,» rääkis näitlejanna isa. 

Pere suhtleb Rivera pojaga nagu iga viieaastasega, kes saab peagi kuueseks. «See ei erine kuidagi, aga kui ta tahab oma emast rääkida, siis me räägime tema emast. Ta kasvab ja saab väga hästi hakkama.»

Möödunud suvel juhtunud tragöödia järel jõudsid ametivõimud uskumuseni, et näitleja leidis viimasel hetkel piisavalt jõudu, et poeg tagasi paadile aidata. Oma tütre viimast kangelaslikku tegu kommenteeris isa järgmiselt: «Sellise mantraga elas ta oma elu: kaitse, liigu edasi, kui raskused sind rõhuvad. See lihtsalt näitab seda tugevust, mis inimesel on.»

Naya Rivera abiellus 2014. aastal näitleja Ryan Dorseyga. Aasta hiljem sündis neile poeg Josey. Paari tormiline suhe purunes 2017. aastal ning 2018. aasta juuliks olid nad ametlikult lahutatud.

Vaatamata lahutusele said Rivera ja Dorsey hästi läbi ning jagasid oma poja hooldusõigust. Pärast Rivera surma läks 17. septembril viieaastaseks saanud Josey elama oma isa juurde. Kõmumeedia vahendas septembri lõpus, et Rivera noorem õde Nickayla kolis Dorsey neljatoalisesse majja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles