Trendikas või napakas? Rihanna pesubrändi hargivaheta retuusid ajavad netirahvast segadusse

Elu24
Copy
Paljastavad retuusid.
Paljastavad retuusid. Foto: Kuvatõmmis Savage Fenty kodulehelt

Lauljatar Rihanna on tegutsenud juba mõnda aega ärimaailmas ning tegi pärast edukat kosmeetikafirmat algust ka pesufirmaga. Savage Fenty pesubrändi värske toode, hargivaheta retuusid, on aga netirahva veidi segadusse ajanud.

Lauljatar Rihanna pesubrändi Savage Fenty kodulehel on saadaval omapärased tooted. Näiteks leiab sealt erinevaid hargivaheta püksikuid (alumisel pildil), millel on naisterahva privaatpiirkonna juures auk.

Lisaks püksikutele on Savage Fenty kodulehel müügis ka paljastavad retuusid, mis on netis paljud segadusse ajanud.

«Armastan Rihannat, aga need Fenty trenniretuusid on puhas prügi. Üks kükk ja inimesed näevad, mida sa lõunaks sõid,» põrutas üks Twitteris.

TikTokis Rihanna pesufirma retuuse kritiseerinud naisterahvas imestas samuti: «Uhm, kas keegi saab mulle öelda, mis need on? Asjad on läinud veits napakaks.» Tänaseks on ta oma TikToki konto privaatseks muutnud, kuid seda postitust vaadati kolm miljonit korda, vahendab toofab.com

«See ei saa päris olla,» imestas keegi ja lisas, et pidas seda naljaks, kuni nägi tooteid Rihanna kodulehel. 

Üks huviline aga arvas, et pepu-dekoltee on ilus: «Kas me võiks pepu-dekoltee normaalseks muuta? Pepu-dekoltee on seksikas.»

Paljud, kes sotsiaalmeedias hargivahe retuusidest vaimustuses ei olnud, seostasid neid trenniriietusega. Savage Fenty on aga pesufirma ning retuusid on mõeldud pigem kodus kandmiseks, mitte trennisaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles