Need 5 ilukliinikut pakuvad parimaid iluteenuseid

Copy
Foto: Shutterstock

Suvi toob kaasa uue energia ja uue energiaga saab taas end ja oma tervist esikohale seada. Siin on viis ilukliinikut, kes aitavad inimestel end turvaliselt ja mugavalt paremini tunda.

Esteetilise Kirurgia Erakliinik Clinica eesmärk on olla parimat ja turvalisemat esteetilise kirurgia alast arstiabi pakkuv ilukirurgia kliinik Eestis. Meie juurde saab tulla konsultatsioonile, korrigeerida rindu või näo- ja kaelapiirkonda, teha rasvaimu ja lõtvunud kõhuseina plastikat ning eemaldada arme ja sünnimärke. Aitame inimesi oma teadmiste ja oskustega juba 1992. aastast.

Foto: CLINICA OÜ

Clinica kliiniku kvaliteedinäitajateks on tipptasemel tehnoloogia, esmaklassiline kliinik ja kõrge professionaalsusega meeskond. Iga patsient saab individuaalse lähenemise abil parima raviskeemi ning mugava operatsioonijärgse taastumise üksikpalatis. Nii möödub kogu protsess personaalselt, ohutult ja mugavalt.

Clinica meeskond koosneb oma ala professionaalidest, kes teevad oma tööd kirega. Läbime järjepidevalt täiendkoolitusi ja kuulume rahvusvahelistesse erialaliitudesse ning kasutame ravis vaid teaduspõhiseid ja patsiendi tervisele ohutuid meetode. Mitmed meie kirurgid on pakutavate teenuste maaletoojad.

Rohkem infot meeskonna, teenuste ja konsultatsioonide kohta leiab Clinica kodulehelt www.clinica.ee.

blank

vipMedicum on Tallinna kesklinnas asuv ilukliinik, mis pakub ohutuid nahahooldus- ja noorendamise metoodikaid iga vanuse ja nahatüübi jaoks. Protseduuride nimekirjast leiab laserravi, ilusüste, kosmeetilisi- ja aparaatseid hoolduseid.

Foto: vipMedicum OÜ

Esmasel konsultatsioonil analüüsitakse naha seisu ja leitakse patsiendile kõige sobilikum naharavi või -noorendamise kava. vipMedicumis korrigeeritakse erinevaid esteetilisi puudusi: vähendatakse kortsukesi, parandatakse naha elastsust, aidatakse kaalu langetada, ravitakse tselluliiti ja võideldakse aknega. vipMedicumi meeskond koosneb erinevate vastutusaladega asjatundjatest: kehaspetsialistid, kosmeetikud, injektsiooni- ja lasermetoodikate spetsialistid. Iga iluguru täiendab enda teadmisi pidevalt ning tõstab kvalifikatsiooni koolituste läbimise ja uute metoodikate õppimisega.

Ilukliinikus kasutatakse uusimad aparaatseid tehnoloogiaid esteetilise meditsiini valdkonnas.

Kaasaegse esteetika reegel on kombineerimine: metoodikate kooskasutus annab maksimaalse efekti, tänu millele klient saab tulemuse, mis teda täielikult rahuldab. vipMedicum pakub protseduure, mida mujal Eestis ei leia. Lisaks on see ilukliinik ka mitmete aparaatsete metoodikate koolituskeskuseks.

Foto: vipMedicum OÜ

Eemaldame karvad, millega teised kliinikud hätta jäid – oleme ainus kliinik Tallinnas, mis pakub laserepilatsiooni kolme laseriga.

Protseduuride valikuga, spetsialistidega, kliiniku uudistega saab tutvuda siin:

www.vipmedicum.ee

blank

Kotka Erahaigla Plastikakirurgia Keskuse patsiendile on loodud võimalikult head tingimused, kus kõik teenused asuvad ühe katuse all. Lisaks on Kotka Erahaigla keskusel oma haiglatiib palatitega, mis ei jää oma mugavuselt alla hotellitubadele.

Foto: Kotka Erahaigla AS

Kotka Erahaigla Plastikakirurgia Keskuse asutaja on üle 30-aastase kogemusega Eesti üks nimekamaid plastikakirurge dr Jüri Kullamaa. Keskuses võtavad patsiente vastu üheksa arsti:

● Plastika- ja rekonstruktiivkirurgid dr Jüri Kullamaa, dr Pille Kirjanen, prof Jyri Hukki, dr Mart Eller ja dr Heiko Atna

● Otorinolarüngoloogid ning pea- ja kaelakirurgid dr Priit Kasenõmm ja dr Margus Luht

● Veresoontekirurg dr Piret Kevad

● Esteetilise meditsiini arst dr Bret Kaldvee

Kotka Erahaigla Plastikakirurgia Keskuse teenuste hulgas on nii mittekirurgilisi protseduure kui ka suuri ja mahukaid kirurgilisi operatsioone. Teostatakse näo-, kõhu-, reite-, õlavarte- ja tuharaplastikat ning ninaplastikat; rindade suurendamist, vähendamist ja tõstmist; rasvaimu; veresoonte kirurgiat; täitesüste ja botuliintoksiini süste; laserprotseduure nagu laserepilatsioon, fotonoorendus, armide, akne ja rosaatsea ravi ning tätoveeringute eemaldamist.

Tutvu Kotka Erahaigla Plastikakirurgia Keskuse teenustega siin: https://kirurgia.ee/

blank

Royal Grace Ilukliinikus saab klient kogeda tõhusaid uusima tehnoloogiaga vanenemisvastaseid näohoolduseid.

Foto: Royal Grace

Näiteks Oxycryo aparaadiga tehtav valgus- ja hapnikuteraapia on aparaadihooldus, millel puuduvad vastunäidustused ja mis aitab paljude levinud nahaprobleemide puhul ning sobib kõikidele nahatüüpidele. Seda hooldust soovitatakse ka enne ja pärast ilukirurgia protseduure.

HIFU Doublo Gold on efektiivne aparaadihooldus, mis ultraheli toimel tagab pikaajalise kudede pinguldumise näol ja kaelal. Hooldusel pole taastumisaega ja taastab nooruslikuma välimuse. Hooldus on populaarne ka meeste seas, sest kortsud, naha allavajumine ja lõtvumine tekib vanuse tõustes kõikidel inimestel.

Laserepilatsioon mitteinvasiivse tehnoloogiaga dioodlaser aparaadiga on kõikidest karvaeemalduse meetotitest kõige tõhusam ja sobib kõikidele piirkondadele. Juba pärast esimesi kordi on märgata tulemust – karvakasv on hõredam ja aeglasem.

Lisaks aparaadihooldustele hindavad kliendid Royal Grace ilukliinikus Bruno Vassari kosmeetikasarjadega tehtavaid käsitsi näohoolduseid, mis on mõnusad ja lõõgastavad, ent annavad hea tulemuse. Igale kliendile lähenetakse individuaalselt just tema naha probleemidest lähtuvalt.

Rohkem infot: https://www.royalgrace.ee/ ja https://kosmeetika24.eu/ või astu läbi Ahtri 8, Tallinn.

blank

Pärnus äsja avatud ilukliinikus Medimic on võimalik kogeda Eestis uudset teenust – IV teraapiat. Mujal maailmas on tegu juba populaarse teraapiaga ning nüüd on võimalus ka Eestis Medimic Clinicus sellest protseduurist osa saada.

Foto: Medimic OÜ

IV teraapia on profülaktiline lahendus näiteks sportlastele pärast suurt füüsilist jõupingutust, tervise turgutamiseks alkoholi liigtarbimise järel, aga ka erinevate peavalude leevendamiseks, mis võivad olla tingitud vähesest vedelikutarbimisest, stressist või migreenist. Infusioonteraapia aitab potentsiaalsele vitamiinivaeguste all kannatavaid inimesi, kel on erinevad toitumispiirangud. Samuti on IV teraapia tõhus viirushaiguste, sh koroona põdemise järel, mil oleks vaja üldist tervist tugevdada ja väsimust leevendada. Sellisel puhul sobivad näiteks C-vitamiini kokteilid. Infusioonravi eeliseks on selle manustamis- ja toimekiirus ehk vitamiinlahuse manustatakse otse vereringesse. IV teraapia sobib praktiliselt kõigile, kuid igale protseduurile eelneb konsultatsioon ja põhjalik terviseseisundi hindamine.

Lisaks IV teraapiale on Medimic Clinic spetsialiseerunud ka esteetilise meditsiini protseduuridele. Teenuste valik on lai – alates happekoorimistest kuni ilusüstideni. Samuti leiab teenuste valikust väga populaarse PRP plasmaliftingu ning erinevaid nahka turgutavaid protseduure, näiteks mesoteraapia.

Lisaks ilusteenustele ja IV teraapiale pakub Medimic Clinic ka plastika-ja Ilukirurgia konsultatsioone. Medimic Clinicu eesmärk on pakkuda võimalikult mitmekülgseid ja kombineeritud raviprotseduure. Hindame kõrgelt kliendi induviduaalsust, eripära ja tervist. Medimic Clinicu kogu personal koosneb meditsiinilist haridust omavatest spetsialistidest. Täiendame ennast pidevalt, et tuua oma klientideni parim. Täpsema info leiate www.medimic.ee.

Copy
Tagasi üles