SÜÜDISTUSED Billie Eilishi uut musavideot peetakse müügitrikiks: see on vikerkaarelipu all kuulajate peibutamine! (1)

Elu24
Copy
Billie Eillish neiudega. Kuvatõmmis videost.
Billie Eillish neiudega. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/Billie Eilish

USA lauljatar Billie Eilish tuli välja uue muusikavideoga, milles hullas koos seltskonna neiudega. Mitmed fännid arvasid videot nähes, et laulja tuleb loo avaldamisega kapist välja. Nii see aga ei läinud ning fännid tegid omad järeldused, pidades seda alatuks müügitrikiks. 

Billie Eilish jagas Instagramis pilte koos neiudega ning kirjutas sealjuures: «Ma armastan tüdrukuid.» Mitmed laulja jälgijad läksid põnevile ja uurisid, kas Billie üritab selle postitusega midagi öelda. «Kas sa oled gei või on see queerbaiting?» uuriti kommentaariumis.

Queerbaiting'u all peetakse silmas turundus- ja müügitehnikat, mille eesmärk on meelitada ligi LGBTQ kogukonna liikmeid nõnda, et kujutatakse suhteid samasooliste partnerite vahel, kuid tegelikult seksuaalset orientatsiooni ei avaldata, kirjutab Urban Dictionary

Loo «Lost Cause» muusikavideo nägi päevavalgust 2. juunil, kuid juba 10. juunil nähti Billiet koos poiss-sõbraga käest kinni Disneylandis. Fännide jaoks kinnitas see nende kriitikat, et videot ei avaldatud orientatsiooni avaldamise eesmärgil ja see oli vaid queer kuulajaskonna meelitamiseks. «Naistega seksuaalselt käitumine lihtsalt selleks, et saada rohkem vaatajaid, on rõve,» teatas kasutaja Wap.lover TikTokis. 

«On kummaline, et Billie postitas selle video just pride'i kuul. Kallike, parem oleks, et see ei ole queerbaiting,» kirjutas üks. «Head aega, ma lihtsalt ei suuda. Kui ta tuleb kapist välja, siis see on tore, kuid kui ta peale seda videot ütleb, et ta on hetero, siis kuulake, see on queerbaiting... vabandust,» nentis teine. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles