Merylin Naul sai OnlyFansist siiber: oma ristiema tiitli annan edasi järgmisele

Elu24
Copy
Merylin Nau
Merylin Nau Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Rannamaja» kaunitar ja endine onlyfansitar Merylin Nau selgitas Instagramis taas kord platvormiga lõpparve tegemise tagamaid. Teda ootavad ees uued, suured ja palju huvitavamad projektid. 

Merylin Nau jälgija uuris tõsielustaarilt, miks ta enam OnlyFansi ei tee. «Sest ma reaalselt ei viitsi ja mul natuke siiber ka. Lisaks ma pole kunagi sinna full nudes'id (täiesti paljaid pilte – toim) postitanud, nagu enamus arvavad, seega...» vastas Merylin. Möödunud kuul kommenteeris OnlyFansist lahkumist Merylin Nau Elu24-le ning tõdes siis samuti, et enamik tema pilte on sellised, mida ka Instagram lubab postitada. 

Loe rohkem siit: Merylin Nau ülestunnistus: olen võtnud OnlyFansist kuuks ajaks pausi ning tunnen leevendust

«Rannamaja» kaunitar tõdes, et teda ootavad ees sootuks uued plaanid. «Väga suured plaanid, mida saan lähiajal jagada,» jätkas ta. Samuti rääkis Merylin, et tal napib praegu aega, mistõttu ei jõua ta platvormi jaoks pilte teha. Küll aga kinnitas tõiselustaar, et kontot ta kinni ei kavatse panna. «Raha tuleb sealt niisama peale ikka, kui käin vaatamas, aga mine tea, mis tulevik toob,» sõnas ta. 

Naljatades tõdes Merylin, et on valmis andma oma onlyfansitari tiitli järgmisele. «Oma OnlyFansi ristiema tiitli annan edasi järgmisele. Oli tore sellele trendile alus panna. Time to move on (on aeg edasi minna – toim),» lõppes Merylin Instagrami loo postitus. 

Jääme põnevusega ootama, mida uut Merylinil meile õige pea pakkuda on! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles