EHMATAV KAADER Tipp-vutimängijat tabas otse matši ajal šokeeriv terviserike

Elu24
Copy
Eriksen suutis elustamise järel ise liigutada.
Eriksen suutis elustamise järel ise liigutada. Foto: AP/Scanpix

Euroopa meistrivõistluste Taani-Soome mäng katkestati jalgpalluri ootamatu tervisevea tõttu, mille järel teda platsil mitu minutit elustati, vahendab Reuters.

Laupäevane Taani-Soome jalgpallimatš sai ootamatu lõpu, kui taanlane otse väljakul kokku vajus. Keskmängija Christian Eriksen oli suures pildis, kui lähenes pallile. Vaevu seda puudutanud, vajus ta maha ning jäi elutult lebama.

Tiimikaaslased varjasid toimuvat väljaku eest.
Tiimikaaslased varjasid toimuvat väljaku eest. Foto: AP/Scanpix

Ülekandes võis näha hetke, kui teised mängijad toimunust aru said ning 29-aastase tiimikaaslase juurde kiirustasid. Eriksen oli maas liikumatult, silmad avatud. Seejärel suunati kaamerapilt ära.

Minuti jooksul saabunud meedikud pidid Erikseni elustama. Sealjuures varjasid tema tiimikaaslased toimuvad vaikseks jäänud 16 000 vaatajaga väljaku eest. Siiski said fotograafid pildile, kui platsilt minema toimetatud Eriksen ise kätt liigutas.

Jalgpallur viidi Kopenhaageni haiglasse ning tema olukord on stabiilne. 42. minutil nulliringiga katkestatud mängu aga enam ei jätkatud, pärast Erikseni minema toimetamist lahkus ka Taani tiim väljakult. Eriksenil on kaheaastane ja nelja-aastane laps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles