UUS MUSA Steps To Synapse ja Fredi avaldasid ühise singli

MUSA portaal
Copy
Steps To Synapse ja Fredi avaldasid ühise singli
Steps To Synapse ja Fredi avaldasid ühise singli Foto: Marleen Muhuste

Nu-disco kõlaga «Je Te Veux» on mõnusalt rütmiline ja sumeda vokaaliga lugu, mis räägib kutist, kellele jääb silma Pariisi tänavatel jalutav daam. 

«Lugu räägib kahe inimese vahelisest ilmselgest tõmbest, kus naine on raskesti kättesaadav ja talle meeldib see kättesaamatu roll, mille ta loonud on,» räägib laulu sõnade autor ning bändi naisvokalist Lisann Aljaste.

Steps To Synapse'i ja Fredi koostöö laulukirjutamises on küll esmakordne, kuid kodulinnas Pärnus alanud sõprus on kestnud juba aastaid. «Steps To Synapse on Eesti indie-maailma üks laiema publiku poolt veel avastamata pärle, aga loodan, et mitte kauaks,» ütleb Fredi bändi kohta. «Uus lugu «Je Te Veux» on funky nagu bändi essents, lüürika seksikas nagu jooksuaegne Pariis, loo kirjutamine ja produtseerimine pisarateni lõbus, nagu kõik olukorrad, kui ühte ruumi satume. Loodan, et sain meie koostöö jooksul lisada nende loomeprotsessi külgi, mida nad varem avastanud ei ole, ning lendavad nii käesoleva loo kui ka uue materjaliga kõrgelt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles