Maasikaid ostes petta saanud nõmmekas: andsin raha, võtsin maasikad, kui jäin mõtlema...

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Maasikaid ostes tuleb tähelepanelik olla.
Maasikaid ostes tuleb tähelepanelik olla. Foto: Elmo Riig

«Suur hinnasilt on väljas: kolm eurot kilogramm, Kreeka maasikas. Võtsin karbi ja lasin neiul ära kaaluda, kilo ja mõnisada grammi. Hinnaks 5 eurot 28 senti. Andsin raha, võtsin maasikad ja hakkasin kotti panema, kui jäin mõtlema – kui üks kilo on kolm eurot, siis kuidas kilo ja mõnisada grammi on pea kuus eurot,» imestab sotsiaalmeedias Anton Klink, kes sai Hiiu Maxima peaukse kõrvalt maasikaid ostes omamoodi huvitava kogemuse. 

«Panin sealsamas uuesti kaalu peale ja uurisin, mida kaal näitab. Selgus, et kilohinnaks on kaalul pandud hoopis neli eurot,» ütleb üllatunud mees.

«Juhtisin vaevu eesti keelt purssiva venekeelse neiu tähelepanu sellele, et kui hinnasildil on kolm eurot kilo, siis kaalul on hinnaks hoopis neli eurot kilo. «Jah, silt on õige pole.» Läks veidi aega, enne kui aru sain, mida see lause peaks tähendama. Milline on siis õige hind? «Õige hind neli eurot,» teatas müüja ning osutas mingitele tema nina all olevatele ja ainult talle nähatavatele paberitele,» kirjeldab Klink juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles