Terane fänn puurib: kas Grete Paia paljastas värskel pildil rohkem, kui tahtis?

Elu24
Copy
Lugeja arvates näitas Paia kogemata tissi.
Lugeja arvates näitas Paia kogemata tissi. Foto: Elu24 kollaaž/Kuvatõmmis Instagramist

Äsja uue musavideo välja andnud lauljatar Grete Paia jagab Instagramis suviseid bikiinikaadreid. Elu24-le kirjutas tähelepanelik Jasper, kes nägi ühes pildis midagi siivutut.

Grete Paia suvised bikiinipildid on rahva hulluks ajanud! Elu24ga võttis ühendust lugeja Jasper, kes oli lauljatari värskeid fotosid puurinud nii kaua, et silme eest kirju.

«Lauljatar Grete Paia paljastas oma viimases Instagrami postituses ehk pisut enam, kui oli esialgu soovinud,» saatis Jasper kelmika vihje.

Väidetavat paljastust nimetas Jasper nip slip'iks ehk maakeeli nibuvälgatuseks. Kas tõesti jäi Paial värske instapilt korralikult üle vaatamata?

Valehäire!

Etteruttavalt võib öelda, et nii see siiski pole ja pildil midagi siivutut ei näe. Küll aga võib Paia rinnapartiile langev vari jätta mulje, et topi alt paistab midagi roosakat. Loogiline anatoomia kahjuks Jasperi soovmõtlemisega kokku ei lähe!

Paia tunnistab, et saab küll aru, mida Jasper pildil nibuks pidas. «Ma vaatasin ise ka alguses, aga tegin ikka kindlaks, et see on vari. Muidu poleks postitanud,» ütles lauljatar Elu24-le ja lisas, et fännide kujutlusvõimel pole piire.

Vaata algset postitust Instagramist («nibuvälgatust» näed teisel pildil)!

Paial ilmus möödunud nädalal ka värske lugu «Manna», mida saab kuulata ja vaadata juba allolevast videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles