«Kättemaksukontor» ja «Kodu keset linna» tulevad märtsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor»: Marion (Kadri Adamson) ja Frida (Marika Vaarik)
«Kättemaksukontor»: Marion (Kadri Adamson) ja Frida (Marika Vaarik) Foto: TV3

Värskete osadega tulevad märtsis TV3 ekraanile vaatajate lemmik «Kättemaksukontor», argipäevasari «Kodu keset linna», komöödiaseriaal «Kälimehed», Ženja Fokini ja Anu Saagimi juhtimisel «Stiilipäevik» ning täiesti uus formaadisari «Tantsi tagumik trimmi».

Krimikomöödiasarja «Kättemaksukontor» võtted käivad juba tükk aega, «Kodu keset linna» stuudio täitub ka varsti näitlejatega ning kaalulangetamisega tegelevasse «Tantsi tagumik trimmi» valitakse osatäitjad eeloleval laupäeval, et siis kohe rasvade põletamisega pihta hakata, kirjutab teleleht Nädal.

«Kättemaksukontori» sügishooaeg lõppes intrigeerivalt: Häidi (Elina Pähklimägi) varastas Martinilt (Sepo Seeman) oma lapse ja viimane kaader oli filmitud Tallinna-Tartu maanteel pealinna piiril, kus ema ütles tütrele, et nad lähevad nüüd pikale reisile.

«Stiilipäevikus» näeb juuksurina taas Lauri Pedajat, kes pidi mõnda aega sellest saatest eemal olema «Ühikarottide» tõttu, kus ta kehastas Staffi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles