VAU ⟩ Itaalia eurovisioonivõitjad poseerivad maineka moeajakirja kaanel: fännid on piltidest vaimustuses!

Elu24
Copy
Maneskin Sanremo festivalil.
Maneskin Sanremo festivalil. Foto: Sanremo / IPA/SIPA/Scanpix

Eurovisioonilt võidu koju toonud Itaalia bänd Måneskin sai võimaluse poseerida tuntud moeajakirja Vanity Fair kaanel. Vinge kaanefoto võttis fännid lausa sõnatuks. 

Eurovisiooni võitnud noortebänd Måneskin tegi oma debüüdi kaanestaaridena Vanity Fairi esiküljel. Popkultuuri ja moeajakirjale andsid noored ka intervjuu. «Mul on alati olnud väga tugev arusaam sellest, milline ma tahan olla. Ma keeldusin asjadest, mis tavaliselt olid lastele mõeldud. Inimesed mu ümber viskasid nalja mu uisutamise, jalgpalli mängimise ja seeliku kandmise üle. Andsin endale võimaluse olla just selline, milline ma soovisin,» rääkis bändi liige Victoria Vanity Fairile antud intervjuus.

«Pidin seepärast natuke kannatama, kuid mul oli julgust ja täna tean, et just tänu sellele julgusele oleksin võinud palju rohkem haiget saada, kui oleksin riskinud jätta kõige tähtsama otsuse tegemise teistele,» jätkas basskitarrist.

Sanremo festivali ja Eurovisiooni lauluvõistluse võitnud muusikud on itaaliakeelse Vanity Fairi kaanestaarid. Noored kirjeldavad end kui artiste, kes on lõpuks vaba põlvkonna sümbol – kes lükkavad ümber sildid ja konformismi. Pride'i kuu raames on väljaanne pühendatud seksuaal- ja soovähemustele, mitmekesisusele ning sallivusele.

Paljud nimetasid muusikuid kommentaariumis ikoonideks. «Ilus. Hämmastav. Stiilne. Seksikas. PUNKT,» ja «Ma olen reaalselt sõnatu,» kirjutasid teised. Vaata kaanepilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles