Foo Fighters paneb New Yorgis püsti esimese raju rokipeo pärast 460 päeva kestnud pausi

MUSA portaal
Copy
Foo Fightersi solist Dave Grohl.
Foo Fightersi solist Dave Grohl. Foto: Shutterstock

USA suurim spordi- ja kontserdihall Madison Square Garden avab pärast 460 päeva taas uksed ja teeb seda eriti raju rokipeoga. 

New Yorgis asuv Madison Square Garden pandi koroonaviiruse pandeemia tõttu kinni 2020. aasta märtsis. Seega on Foo Fightersi kontsert 20. juunil esimene suurüritus, mis seal pärast 460 päeva kestnud pausi toimub, vahendab New York Post.

Madison Square Gardenisse mahub ligi 21 000 inimest ja Foo Fightersi kontserdi ajal on lubatud sajaprotsendiline täituvus. Üritus on aga mõeldud vaid vaktsineeritud inimestele.

«Külalised peavad näitama ette vaktsiinitõendi koos vastava isikut tõendava dokumendiga,» seisab kontserdipaiga kodulehel. Alla 16-aastased peavad tõestama, et nad pole nakatunud või on täielikult vaktsineeritud, ning nendega peab kaasas olema vaktsineeritud täiskasvanu.

Piletid lähevad müüki sel reedel, kuid eelmüük bändi kodulehel algab juba neljapäeval. 

«Oleme seda päeva üle aasta oodanud,» teatas Foo Fighters sotsiaalmeedias ja bänd lubas, et kontsert tuleb raju. «New York, pane end valmis, et terve õhtu karjuda koos 26 aastat tegutsenud bändiga!»

See on New Yorgi esimene suurüritus, mille külastajate arvu pole pärast pandeemia algust piiratud. Näiteks on tänaseks avatud Broadway, kuid saalis istujate arvu on piiratud ja ka neile kehtib vaktsiininõue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles